Στυλιανός Τζιρίτας

bruce-springsteen_510

Σε μία μάλλον περίεργης έμπνευσης (αλλά καθ’ όλα αμερικάνικη) έρευνα που διεξήγαγε η Public Policy Polling ήρθαν αντιμέτωποι σε μια υποθετική κούρσα εκλογών για το θώκο του κυβερνήτη της πολιτείας του New Jersey ο νυν κάτοχος του αξιώματος, ρεπουμπλικάνος Chris Christie (φωτο κάτωθι) και το γνήσιο τέκνο της πολιτείας  Bruce Springsteen.

chris-christie


Η έρευνα διεξήχθη μεταξύ 13-15 Ιουλίου (2011 φυσικά) και σε δείγμα 450 ατόμων και σε ηλικιακή κλίμακα μεταξύ 23-63 χρόνων.  Τα αποτελέσματα ήταν μάλλον εντυπωσιακά. Και οι δύο ξεκινούσαν από ποσοστό 42% σε κάθε υποκατηγορία αλλά ενώ ο νυν κυβερνήτης θεωρείται (λογικό) ως κατάλληλος για το αξίωμα (αλλά επειδή είναι χρόνια πολιτικός) εντούτοις άνω του 50% θεωρεί ότι θα ψήφιζε τον Springsteen ένα είχε έστω και την ελάχιστη πολιτική πείρα ενώ η δημοτικότητα του ήταν (πάρα) πολλές μονάδες μπροστά του αντιπάλου του.
Μέσα στο 2011 ο Springsteen έχει έρθει σε δημόσια αντιπαράθεση με τον Christie όταν δημοσίευσε ανοικτή επιστολή σε εφημερίδες απευθυνόμενος σε αυτόν και επικρίνοντας τον για την περικοπή των κονδυλίων που σχετίζονται με δημόσια υγεία και ανάπλαση του αστικού περιβάλλοντος.
Πάντως και εμείς ήμαστε με τον Springsteen διότι εκτός των αυτονόητων λόγων θα έπαιρνε και το άλλο γνήσιο τέκνο του New Jersey, η Nicole Atkins ένα χαρτοφυλάκιο και θα ήμασταν ικανοποιημένοι μέχρι τα μπούνια…

{youtube width="480" height="300"}uwMrADDj7Ow{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured