Στυλιανός Τζιρίτας

Mastodon_minares

Κάπου στη γαία μεταξύ σοβαρού και αστείου και στα πλαίσια συνέντευξης της μπάντας στο Rolling Stone (η οποία πάρθηκε μάλιστα μέσα στο studio ηχογραφήσεων και ενώ το συγκρότημα έβαζε τις κυριολεκτικά τελικές πινελιές για τον επερχόμενο δίσκο του) ο (κιθαρίστας και τραγουδιστής) Brent Hinds είπε αναφερόμενος στην 5η κυκλοφορία των Μαστόδοντων και στην επίδραση που θα έχει στους οπαδούς τους:
«Θα σπάσουν ηχεία, τους σομιέδες από τα κρεβάτια, θα μεθούν και θα τριγυρνούν γυμνοί δημοσίως».

Πέρα όμως από τις όμορφα προβοκατόρικες ατάκες του Hinds η μπάντα δήλωσε ενθουσιασμένη που ηχογράφησε στα Doppler Studios της Ατλάντα όπου παλαιότερα έχουν ηχογραφηθεί δίσκοι όπως το Nevermind των Nirvana και το Damn the Torpedoes του Tom Petty.
«Το να είμαστε σε αυτό το χώρο που καταγράφηκαν τόσο ιστορικοί ήχοι, σημαίνει πολλά για εμάς» σημειώνει ο μπατερίστας και τραγουδιστής Brann Dailor και συμπληρώνει «…είναι κάτι παραπάνω από καλή ατμόσφαιρα. Έχουμε κόλλημα με τέτοιου είδους πράγματα…»

Παραγωγός του The Hunter (όπως ονομάζεται ο δίσκος) είναι ο Mike Elizondo (παραγωγός επίσης των Dr. Dre, Eminem, 50 Cent και Gwen Stefani μεταξύ άλλων) και όσο και αν ακούγεται περίεργη η επιλογή της μπάντας, όπως διευκρινίζει ο ίδιος ο Elizondo «...Πριν ακουστούν οι δουλειές μου με τον Dr. Dre, το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς μου είχε να κάνει με παραγωγές σε metal μπάντες. Αναμίχθηκα με το rap και το r&b και περίμενα να δω αν κάποιος θα καταλάβει το είδος της δουλειάς μου και θα ενδιαφερθεί να αναλάβω δουλειές και από άλλα μουσικά πεδία. Με τους Mastodon ειδικότερα ήθελα να δουλέψω εδώ και χρόνια…»


{youtube width="480" height="300"}Le0pD-WjOcw{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured