Στυλιανός Τζιρίτας

Την προηγούμενη Κυριακή (1/5) ο Morrissey εξέδωσε μια δήλωση στο προσωπικό του ιστότοπο όπου συγκέντρωσε τα πυρά του εναντίον διαφόρων στόχων: Κατά πρώτο λόγο εναντίον των ΜΜΕ (ειδικότερα των βρετανικών) που όπως λέει γοητεύτηκαν από τον βασιλικό γάμο και αφιέρωσαν εκατοντάδες ώρες γύρω από αυτόν δείχνοντας την ίδια στιγμή περιφρόνηση στην ιστορία και τα επιτεύγματα της Poly Styrene που πέθανε την προηγούμενη εβδομάδα.

Χαρακτήρισε μάλιστα την Styrene «σαν μια τεράστια προσφορά στην βρετανική τέχνη και ήχο σε απελπισμένους καιρούς που τόσο πολύ την είχαν ανάγκη».

Ενώ για την Kate Middleton είπε χαρακτηριστικά ότι «…είναι μια γυναίκα που δε γνωρίζουμε τίποτα γι αυτήν σε προσωπικό επίπεδο. Αυτό διατρανώνει τον κανόνα που θέλει την προσφορά να υποσκελίζεται από την κοινωνική καταγωγή».
Ο Morrissey καταφέρθηκε επίσης και εναντίον της ΕΜΙ και της μη έγκαιρης τοποθέτησης του νέου best of του στα καταστήματα λέγοντας με το γνωστό σαρκαστικό του ύφος «Ποτέ δεν ήμουν τόσο αγενής ώστε να εκθέσω τις απόψεις μου για τις αποτυχίες της EMI»

{youtube width="480" height="300"}KKoS5X4SMrY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured