Στυλιανός Τζιρίτας

Όταν μετά από ταυτόχρονη πορεία 25 χρόνων αποχωρείς και δεν είναι από κούραση ή βαρεμάρα (είναι γνωστή η εργασιομανία του Harvey) πρέπει να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος. Και αυτό αποδεικνύεται από τις δηλώσεις του Αυστραλού μουσικού και συνθέτη σχετικά με την αποχώρηση του από το σχήμα του πατριώτη του το 2009.

«Ήταν ένας συνδυασμός από πολλά πράγματα, άσχημα η αλήθεια είναι. Άλλαξε κάτι μέσα στη μπάντα και ο ρόλος μου σταδιακά μετατράπηκε. Η ισορροπία μεταξύ των πραγμάτων που είχα να κάνω για τη μπάντα σε επίπεδο management εκτός του ότι άρχισε να χρειάζεται όλο και περισσότερο χρόνο την ίδια στιγμή απέβη σε βάρος της καλλιτεχνικής μου υπόστασης μέσα σε αυτήν. Από ένα σημείο και πέρα δεν μπορούσα να πω ποια στοιχεία μου φαίνονταν άσχημα ή λάθος. Και όταν ακόμα έλεγα τη γνώμη μου καταφανώς την αγνοούσαν».
Βέβαια μόνο αδρανής δεν έχει μείνει ο Harvey. Ο καινούργιος solo δίσκος του Sketches From the Book of the Dead μόλις εκδόθηκε και παράλληλα συμμετέχει στη μπάντα της PJ Harvey στην πρόσφατη περιοδεία της τελευταίας.

{youtube width="480" height="300"}fxNhIH7MdNA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured