Στυλιανός Τζιρίτας

Τέσσερις άνθρωποι χτύπησαν αρκετά σοβαρά ώστε να διακομιστούν σε νοσοκομείο αλλά ευτυχώς χωρίς θανατηφόρα τραύματα σε συναυλία των  OMD την Παρασκευή το βράδυ (18/3) στο Austin του Texas. Η μπάντα εμφανιζόταν στη σκηνή του Stubb's και στα πλαίσια του φεστιβάλ SXSW (όπου συμμετείχαν μεταξύ άλλων και οι Bright Eyes την επόμενη μέρα).
Το ατύχημα (βλέπε video κάτωθι) συνέβη μετά την κατάρρευση γερανού κάμερας που κινηματογραφούσε τη συναυλία και η μπάντα που κάλεσε άμεσα από σκηνής για ιατρική βοήθεια (η οποία και προσφέρθηκε επίσης άμεσα) αναγκάστηκε να παρουσιάσει ένα σύντομο σετ μετά την αναγκαστική διακοπή.

Ένα γαϊτανάκι δηλώσεων έχει ξεκινήσει παράλληλα από διοργανωτές, εκπροσώπους του φεστιβάλ αλλά ο ίδιος ο Andy McCluskey, τραγουδιστής των OMD χαρακτήρισε ως ποντικότρυπα το χώρο διεξαγωγής της συναυλίας και διαμαρτυρήθηκε σε συνέντευξη αργότερα το ίδιο βράδυ λέγοντας ότι υπήρχε νευρικότητα σε όλους συνεργαζόμενους για τους show από την κακή διαχείριση του χρόνου εκ μέρος των διοργανωτών.


{youtube width="480" height="300"}d3_ptR7ZYTo{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured