Τραυματίες σε συναυλία των Orchestral Manouevres in the Dark από πτώση γερανού κάμερας

Στυλιανός Τζιρίτας
Στυλιανός Τζιρίτας

Τέσσερις άνθρωποι χτύπησαν αρκετά σοβαρά ώστε να διακομιστούν σε νοσοκομείο αλλά ευτυχώς χωρίς θανατηφόρα τραύματα σε συναυλία των  OMD την Παρασκευή το βράδυ (18/3) στο Austin του Texas. Η μπάντα εμφανιζόταν στη σκηνή του Stubb's και στα πλαίσια του φεστιβάλ SXSW (όπου συμμετείχαν μεταξύ άλλων και οι Bright Eyes την επόμενη μέρα).
Το ατύχημα (βλέπε video κάτωθι) συνέβη μετά την κατάρρευση γερανού κάμερας που κινηματογραφούσε τη συναυλία και η μπάντα που κάλεσε άμεσα από σκηνής για ιατρική βοήθεια (η οποία και προσφέρθηκε επίσης άμεσα) αναγκάστηκε να παρουσιάσει ένα σύντομο σετ μετά την αναγκαστική διακοπή.

Ένα γαϊτανάκι δηλώσεων έχει ξεκινήσει παράλληλα από διοργανωτές, εκπροσώπους του φεστιβάλ αλλά ο ίδιος ο Andy McCluskey, τραγουδιστής των OMD χαρακτήρισε ως ποντικότρυπα το χώρο διεξαγωγής της συναυλίας και διαμαρτυρήθηκε σε συνέντευξη αργότερα το ίδιο βράδυ λέγοντας ότι υπήρχε νευρικότητα σε όλους συνεργαζόμενους για τους show από την κακή διαχείριση του χρόνου εκ μέρος των διοργανωτών.


{youtube width="480" height="300"}d3_ptR7ZYTo{/youtube}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έγινε γνωστός και ο τίτλος για τον δίσκο που θα ακούσουμε στις 5 Σεπτεμβρίου.

Με τη στολή Micrashell θα μπορούμε να μπούμε στο moshpit με ασφάλεια -αφήστε που θα μοιάζουμε με sci-fi ...

FEATURED TODAY

Μαύροι Πάνθηρες, chicanos, ασιάτες, LGBTQ κοινότητα, φόνοι, αντικουλτούρα, μουσική στο Λος Άντζελες της δεκαετίας του '60 αποτελούν τα κινητήρια ...

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, αφού μας πήραν το moshing και

Top
0
Shares