Για χρόνια ολόκληρα ο δίσκος των Love, Black Beauty που είχε ηχογραφηθεί το 1973 κυκλοφορούσε σε κακής ποιότητας κόπιες αντιγραφής από παράνομες μεταγραφές των αρχικών μίξεων και αντάλλασε χέρια μεταξύ φίλων της μπάντας παγκοσμίως έναντι υψηλών ποσών. Ο δίσκος δεν είχε δει ποτέ το φως της κυκλοφορίας γιατί πολύ απλά λίγο μετά το πέρας των ηχογραφήσεων η δισκογραφική εταιρεία που βρισκόταν πίσω από το εγχείρημα κατέρρευσε.

Το είχε παραγωγή από τον πολύ Paul Rothchild (γνωστό σε όλους κυρίως από τη δουλειά του με τους Doors) και ήταν ουσιαστικά μία μίξη του παλαιότερου λυρικού και ψυχεδελικού ταυτόχρονα ήχου της μπάντας με τη νέα κατεύθυνση που είχε ορίσει ο ηγήτωρ της μπάντας  Arthur Lee, που δεν ήταν άλλη από μια δυνατή προσέγγιση στον funk και rhythm & blues ήχο.

Στις 7 Ιουνίου λοιπόν θα ακούσουμε το τότε πόνημα των Love από την εταιρεία High Moon Records που θα κυκλοφορήσει το δίσκο με ανέκδοτες φωτογραφίες της μπάντας και remastered ήχο συν κάποια bonus τραγούδια που δεν είχαν συμπεριληφθεί στο αρχικό track list. Ανυπομονούμε…

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured