George Michael θα διασκευάσει το τραγούδι των New Order, True Faith και τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η κυκλοφορία έχει ορισθεί για τις 13 Μαρτίου ενώ σε σχετικές δηλώσεις του ο Peter Hook δήλωσε εκ μέρους των New Order ότι ο Michael έχει όχι μόνο την άδεια αλλά και τις καλύτερες ευχές της μπάντας.

Elvis θα τιμηθεί ως επίτιμος πολίτης της Βουδαπέστης και ένας δρόμος της πόλης θα λάβει το όνομα του Presley ως αναγνώριση της βοήθειας και υποστήριξης που πρόσφερε το 1957 ο νεαρός τότε rocker  στους εξεγερμένους κατά του Σοβιετικού καθεστώτος Ούγγρους. Αυτό είχε συμβεί κατά την τελευταία εμφάνιση του  Elvis στο Ed Sullivan Show όπου και είχε αφιερώσει ένα τραγούδι στους εξεγερμένους της Ουγγαρίας της προηγούμενης χρονιάς. Σαφώς μέσα στα πλαίσια του Μακαρθισμού που περνούσε τότε η Αμερική αλλά κατά πως φαίνεται ένεκα στους Ούγγρους φάνηκε ως η ύστατη τιμή...

*Οι MGMT (φωτο) θα εκδώσουν τα Congratulations Remixes EP, αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή, στις 15 Μαρτίου. Ανάμεσα σε άλλους θα υπάρχουν και οι απόψεις των Ed Banger All-Stars, Erol Alkan και Cornelius στα τραγούδια των πολυμήχανων Αμερικανών.

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured