news.team

Θα μπορούσε να είναι ένα τεράστιο τίποτα το άρθρο της Daily Mirror που επικαλείται πηγή από το άμεσο περιβάλλον της Ουαλλής τραγουδίστριας, αλλά από την άλλη είναι πάρα πολύ λεπτομερές για να είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο.

Στο άρθρο λοιπόν διαβάζουμε για μια Duffy η οποία έχει απογοητευτεί πάρα πολύ από την υποδοχή του δεύτερου δίσκου της (με τίτλο Endlessly), γεγονός απόλυτα δικαιολογημένο αν σκεφτεί κάποιος ότι για παράδειγμα το single της Well Well Well πούλησε μόλις 4.000 κόπιες την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Από την άλλη βέβαια η Duffy μόλις τελείωσε μια σειρά διαφημιστικών για την τηλεόραση για λογαριασμό της Diet Coke και σε συνδυασμό με τα κέρδη της από πωλήσεις και συναυλίες από τον πρώτος της δίσκο πίσω στο 2008 (Rockferry) αυτό της εγγυάται, όπως πιστοποιεί και η πηγή του άρθρου μία άνετη ζωή για πολλά χρόνια στο μέλλον.
Το μέλλον που σύμφωνα με την Daily Mirror το σκέφτεται κάτω από αυστηρά οικογενειακές συνθήκες και στο πλευρό του αγαπημένου της (και παίκτη του αγγλικού ράγκμπι) Mike Phillips.
Το άρθρο διατείνεται ότι η Duffy έκανε κάποιες επαφές με ειδικούς διαχείρισης δημόσιας εικόνας (μιας και συνειδητά δεν έχει management αυτή την περίοδο) και παρόλο που πήρε διαβεβαιώσεις ότι θα μπορούσε να εφορμήσει/επανακάμψει εκ νέου με κάποιες στρατηγικές, εντούτοις ουσιαστικά δεν ενδιαφέρεται…

 


 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured