To solo album του μπροστάρη της ισλανδικής μπάντας κέρδισε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο το βραβείο για τον καλύτερο δίσκο της χρονιάς στα Nordic Music Prizes.

Υποψήφιο μαζί με άλλα 12 albums το Go πληρούσε όπως και οι προαναφερθέντες δίσκοι τη βασική προϋπόθεση για να συμμετάσχει στην αξιολόγηση που έγινε από 6μελή ομάδα δημοσιογράφων και ειδικών της μουσικής βιομηχανίας, δηλαδή να είναι φτιαγμένο όχι μόνο από καλλιτέχνη των χωρών που υπονοεί η ονομασία των βραβείων αλλά να έχει ηχογραφηθεί και σε αυτές τις χώρες. Ανάμεσα στους υπόλοιπους υποψήφιους βρίσκουμε και τους Radio Dept. με το Clinging to a Scheme.
Τα βραβεία διανύουν μόλις το 2ο χρόνο ζωή τους και συνοδεύουν το νικητή με το έπαθλο των 20.000 βρετανικών λιρών.
Για τον Jonsi πάντως ήταν μια πραγματικά έντονη σε κινητικότητα χρονιά η προηγούμενη αφού εκτός του studio δίσκου του έκανε εκτενή τουρνέ για την προώθηση του Go αλλά εξέδωσε επίσης και το Jonsi: Live at the Wiltern που αφορά την εμφάνιση του στις 17 Οκτωβρίου 2010 στο Los Angeles και σκηνοθετημένο από τον Dean Deblois αποτελεί  ένα κανονικό ντοκιμαντέρ παρά μια κλασσική live αποτύπωση.

 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured