news.team

Σχεδόν σοκαριστικά απάντησε ο Casablancas σε ερώτηση που αφορούσε το βαθμό ανάμιξης του στο νέο πόνημα των Strokes, Angles που κυκλοφορεί στις 21 Μαρτίου.
«Περίμενα να κάνουν τα δικά τους "θέλω" και μετά μπήκα για να κάνω τα δικά μου κόλπα». Από την άλλη βέβαια προσθέτει ότι είχε στην αρχή ιδεαλιστική άποψη για το πώς θα λειτουργούσαν οι ηχογραφήσεις αλλά πολύ γρήγορα χρειάστηκε να αναθεωρήσει μιας και οι γνωστές διαστάσεις γνώμης ανάμεσα στα μέλη της μπάντας εμφανίσθηκαν αμέσως μόλις ξεκίνησαν τα sessions.
«Γνωρίζω» είπε «ότι όταν μιλάμε για φασαρίες και διχογνωμίες στους Strokes όλοι έχουν ένα όνομα στο μυαλό τους. Το δικό μου. Αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Απλά επιζητώ έναν δημιουργικό και με όρεξη διάλογο. Από τη στιγμή που δεν υπήρχε τέτοια δυνατότητα όπως διαπίστωσα, αποφάσισα να αποτραβηχτώ μέχρι να έρθει η σειρά μου. Οπότε έτσι γλυτώσαμε κάποιες διενέξεις».

Από την άλλη ο κιθαρίστας της μπάντας Hammond Jr πιστεύει ότι είναι μια περίοδος δημιουργίας για τους Strokes και η ηχογράφηση αυτή έφερε στην επιφάνεια όλα τα πράγματα που αγαπάει, όπως χαρακτηριστικά είπε, στη μπάντα. Να σημειώσουμε ότι οι ηχογραφήσεις έγιναν στο προσωπικό studio του κιθαρίστα…

 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured