Μέρες που είναι με Grammy και Brit Awards κοινό και δημοσιογράφοι θυμούνται παλαιότερες δόξες και απογοητεύσεις του θεσμού. Συνέπεσε λοιπόν μία παλιότερη δόξα της μουσικής βιομηχανίας να μαθευτεί αυτές τις ημέρες οτι γυρίζεται ταινία ακριβώς πάνω στην άνοδο και στην πτώση της. Μιλάμε για τους Milli Vanilli των οποίων το saga ετοιμάζει σε ταινία ο γερμανός σκηνοθέτης Florian Gallenberger.
Οι Milli Vanilli, δηλαδή το δίδυμο Rob Pilatus και Fab Morvan, έφτασαν τρεις φορες στο #1 της Αμερικής, κέρδισαν το Grammy Ανερχόμενου Ταλέντου το 1990 και μετά ήρθε η αποκάλυψη ότι δεν τραγουδούσαν μήτε μισή νότα στους δίσκους τους, πόσο μάλλον στα live τους. Τους αφαιρέθηκε το Grammy και απαξιώθηκαν στα μάτια των οπαδών τους, όμως μετά από μερικά χρόνια ξεκίνησε μια γενική συμπάθεια στο πρόσωπο τους μιας και ήταν θύματα ουσιαστικά μιας υποκριτική λογικής.
Ο Rob Pilatus βρέθηκε το 1998 νεκρός από καταχρήσεις σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη Φρανκφούρτη ενώ ο Fab Morvan δουλεύει ως DJ στο Los Angeles. Το 2003 έβγαλε μάλιστα ένα δίσκο στον οποίο όντως τραγουδάει ο ίδιος.


 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured