news.team

Λογικά θα πρέπει να καταχωρηθεί ως μία από τις πλέον περίεργες αιτίες φυλακίσεων στο χώρο του rock n roll από καταβολής του είδους. Η πρώην μπασίστρια των Smashing Pumkins, η σχεδόν αλαφροΐσκιωτη D'Arcy αποφυλακίζεται σήμερα 14/2 λόγω της τετράκις άρνησης της να παραστεί σε δίκη όπου και ήταν κατηγορούμενη για «Ασύδοτη Ελευθερία Μεγάλων Ζώων».

Και αν αυτό αναρωτιέστε τι σημαίνει η εξήγηση είναι ότι το 2008 τα άλογα που έκτρεφε η  D'arcy Wretzky (όπως είναι το πλήρες όνομα της) λόγω ελλιπούς φύλαξης και μέτρων στο σπίτι της στο Μίτσιγκαν απελευθερώθηκαν και για πολλές ώρες (ώσπου και περιορίστηκαν από τις αρχές) έτρεχαν τρομάζοντας μικρούς και μεγάλους σε ένα κατά βάση ήσυχο προάστιο της πόλης. Η μήνυση ήταν αυτεπάγγελτη αλλά και στις 4 δίκες που ακολούθησαν η Wretzky πολύ απλά δεν εμφανίστηκε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να της επιβληθεί ποινή φυλάκισης όχι μόνο για το αδίκημα αλλά και για την ενέργεια της.

Το γεγονός της φυλάκισης της είχε μείνει κρυφό αλλά το απεκάλυψε σε ένα site o πρώην φίλο της ο οποίος είπε και διάφορα άλλα όχι μόνο περί χρήσης κόκας αλλά για τη γενικότερη κατωφέρεια που έχει ακολουθήσει η D’Arcy γεγονός που από μόνο του όπως υποστήριξε έκανε αδύνατη τη συμμετοχή της στην επανασύνδεση των Pumkins.


 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured