news.team

Δεν ήταν μόνο η πρώην σύζυγος του Kurt Cobain, Courtney Love που πέρασε δια πυρός και σιδήρου μέσω της rock n roll ζωής της και των Hole. Η Patty Schemel, νραμμερ της μπάντας έφτασε μέσω των ναρκωτικών ουσιών σε παράλληλο μονοπάτι με το θάνατο όπως η ίδια αφηγείται σε ένα ντοκιμαντέρ που γυρίζεται γύρω από τη ζωή της και έχει τίτλο Hit So Hard: The Life and Near-Death Story of Drummer Patty Schemel.

Βέβαια τα προβλήματα εμφανίστηκαν όταν λόγω του χαμηλού προϋπολογισμού του φιλμ, ανεξάρτητη παραγωγή γαρ, δεν ήταν δυνατή η περάτωση του. Τότε σκηνοθέτης P. David Ebersole μαζί με τη βοήθεια των παραγωγών του ζήτησαν δημοσίως βοήθεια και αυτή τελικά ήρθε. Το πόσό που πρέπει να μαζευτεί αγγίζει τις 25.000 δολάρια αλλά μόλις τις προάλλες ήρθε ανέλπιστη βοήθεια από την Linda Perry που η ενασχόληση της με τη σύνθεση τα τελευταία χρόνια (αφού τερμάτισε την προσωπική της καλλιτεχνική πορεία ως ηγέτιδα των 4Non Blones της έχει αποφέρει μεγάλα κέρδη. Η επίσης πρώην  Hole, η αιθέρια Auf Der Maur πρόσφερε σε πλειστηριασμό έναν σάκο του οποίο το μυστικό και περιεχόμενο θα έχει τη δυνατότητα να ανακαλύψει μόνο όποιος δώσει 750 δολάρια και οι καραβάνες του προgrunge alternative Redd Kross έδωσαν επίσης προς πλειστηριασμό ένα σπάνιο βινύλιο τους σε ειδική συσκευασία προς 250 δολλάρια.
Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συνεντεύξεις με την ίδια τη Schemel (φυσικά), την οικογένεια της την προαναφερθείσα Auf Der Maur, την Courtney Love, τον Kurt Cobain, τη Nina Gordon των Veruca Salt και τη ντράμμερ των Luscious Jackson, Kate Schellenbach.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured