Δωρεάν προβολή σήμερα στις 21:00, στο Backstage Film Festival.

Ψύχραιμος ο Moby απέναντι σε εισβολέα του σπιτιού του

news.team
news.team

Αντιμέτωπος με μια πολύ περίεργη κατάσταση βρέθηκε την προηγούμενη Κυριακή το βράδυ (30/1) ο Moby στην κατοικία του στο Griffith Park της Καλιφόρνιας. Ακούγοντας θορύβους στο μέσο της νύχτας, θορύβους που προέρχονταν μέσα από το ίδιο του το σπίτι, σηκώθηκε και κατευθύνθηκε προς το καθιστικό. Εκεί βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν μάλλον περίεργο θέ(α)μα μιας και ένας νεαρός στεκόταν δίπλα στο καναπέ του. Ο άγνωστος δεν κουνήθηκε επιθετικά αλλά ούτε τράπηκε σε φυγή και ο Moby βρήκε το θάρρος να τον ρωτήσει ποιος είναι και τι κάνει μέσα στο σπίτι του. Ο νεαρός (ονόματι Robbie) ομολόγησε ότι ήταν κάτω από την επήρεια ναρκωτικών καθώς περνούσε έξω από το σπίτι το Moby και απλά μπήκε μέσα σε μία παρόρμηση οφειλόμενη σε ναρκωτικές ουσίες που είχε πάρει νωρίτερα. Ο Moby είχε μία σύντομη συνομιλία με τον Robbie τον οποίο και κατάφερε να ξεπροβοδίζει εκτός σπιτιού, τελικά, δίνοντας του ένα πουλόβερ (κρύο γαρ) και μερικά χρήματα για πρωινό…

 

FEATURED TODAY

Λίγο πριν απολαύσουμε την εμφάνιση των Bazooka στο YouTube κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση (Κυριακή 16/5, στις 23:00) και τελευταία συναυλία στο πλαίσιο του Stages A/Live, ο Γιάννης Βούλγαρης μιλάει για την όλη εμπειρία.

Λίγο πριν απολαύσουμε το ντοκιμαντέρ Studio 54 (Πέμπτη 20/5) στο πλαίσιο του Backstage Film Festival , ανατρέχουμε στην ιστορία του είδους που δόνησε όπως κανένα τα 70s.

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής προβληματίζεται για το μέλλον της μουσικής δημοσιογραφίας.
Top