1 δισεκατομμύριο μάτια για την Shakira

news.team
news.team

Αν και θα έχει συνηθίσει να γιορτάζει αριθμούς και νούμερα (λογικό μετά από τόσο επιτυχημένη πορεία) εντούτοις η Κολομβιανή star έδειξε πραγματικά ενθουσιασμένη όταν της αναγγέλθηκε ότι το video της Waka Waka από την περσινή της εμφάνισης στα πλαίσια του Μουντιάλ 2010 στη Ν. Αφρική ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο views.

«Απίστευτο!» δήλωσε και εκτός από ευχαριστίες συμπλήρωσε «Είναι μέρα γιορτής για μένα! Είναι απίθανο νούμερο, δεν μπορώ να το αγνοήσω».

Το ίδιο και η Sony κατά πως φαίνεται διότι έχει ανακηρύξει την  Shakira ως τον πιο επιτυχημένο Κολομβιανό καλλιτέχνη που είχε ποτέ στις τάξεις της, με τις πωλήσεις της να ξεπερνούν τα 60 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Να σημειώσουμε και εμείς με τη σειρά μας ότι το 1 δις σε συγκεκριμένο video το έχει ξεπεράσει ως νούμερο μόνο η Lady Gaga.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε το νέο single του μουσικού. 

Ακούστε το νέο κομμάτι της μπάντας που είναι αφιερωμένο στον μεγάλο γάλλο σκηνοθέτη και έχει samples με τη

Το Idiot Prayer έρχεται σε λίγες μέρες στις οθόνες σας και αποτελεί μια σόλο performance του Cave στο Alexandra

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Ο Ιούνιος συνέχισε το σερί πολύ δυνατών κυκλοφοριών και μεταξύ

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος βάζει να παίζει -στο CD player, αυτή τη φορά- το Absent Friends των Divine Comedy και σκαλίζει ...
Top