Καινούργια αρχή και δίσκος για τον Panda Bear (Animal Collective)

news.team
news.team

Περισσότερο γνωστός ως Panda Bear παρά με το πρααγματικό του όνομα ο Noah Lennox προσχώρησε σε τομές στην πραγματική του ζωή αλλά και σε καινούργια βήματα στη μουσική του πορεία. Το καινούργιο solo album του με τίτλο Tomboy θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο. Ο 3ος solo δίσκος της ηγετικής φιγούρας των Animal Collective περιγράφεται από τον ίδιο ως «κιθαριστική επίθεση».
O Lennox μετακόμισε πρόσφατα στην Πορτογαλία με τη γυναίκα του και το νεογέννητο παιδί τους. Αυτό από μόνο του ήταν «…μια πολύ μεγάλη αλλαγή. Το προηγούμενο υλικό για τους solo δίσκους μου ήταν γραμμένο και ηχογραφημένο κυριολεκτικά βαθιά μέσα στη νύχτα. Τώρα δεν μπορώ αν ακολουθήσω τέτοιο πρόγραμμα. Δουλεύω καθημερινώς, στο φως της ημέρας και μερικές ώρες τα Σαββατοκύριακα. Για να εξισορροπήσω τα πράγματα νοίκιασα έναν μεγάλο χώρο, σε ένα παλιό κτίριο απέναντι από το σπίτι μου, που δεν έχει παράθυρα. Είναι και πάλι νύχτα λοιπόν…Όσο για την πολλή κιθάρα που είπα ότι υπάρχει στο δίσκο, όντως έτσι είναι αλλά δεν θα είναι η κλασσική ηλεκτρική κιθάρα που βρίσκει κάποιος στους Nirvan ή στους White Stripes. Την πέρασα μέσα από συνθετήτες και ακούγεται είτε σαν μεταλλικοί ράβδοι που χτυπούν μεταξύ τους είτε σαν εκκλησιαστικό όργανο που έχει να παίξει αιώνες είτε απλά σαν μια χαοτική συμφωνία από αντιχήσεις…».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κιθαρίστας της μπάντας έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο.

Ο Wayne Coyne ακόμα κάνει δρομολόγια μέσα στη γνωστή γιγαντιαία πλαστική φούσκα.

FEATURED TODAY

Πριν ακριβώς 15 χρόνια, στις 29 Μαΐου του 2005, το ιστορικό λαιβάδικο της οδού Μάρνη έριξε αυλαία. Επτά άνθρωποι που το έζησαν, ο καθένας με το δικό του

Top
0
Shares