>Τις παιδικές τους μνήμες φαίνεται ότι αναδεύουν πολλοί μεταλλικοί performers και παράλληλα αποτείνουν και αυτοί όπως δεκάδες άλλοι συνάδελφοι τους στο παρελθόν τα διαπιστευτήρια τους στα περίφημα Blue Eyes (όπως χαρακτηριστικότατα ονομαζόταν ο εξαιτίας της γοητείας που εξασκούσαν σε συνδυασμό με τη φωνή του τα περίφημα μπλε μάτια του). Στη συλλογή που κυκλοφόρησε με τον (σχεδόν) ευφάνταστο τίτλο SIN-atra βρίσκουμε και αναμενόμενες συμμετοχές όπως παραδείγματος χάριν ο Glen Hughes (Deep Purle/Trapeze) αλλά και μερικές ομολογουμένως μεγάλες εκπλήξεις όπως ο Joey Belladona (Anthrax)  και ο Tim ‘Ripper’ Owens (Judas Priest/Iced Earth και εσχάτως στη μπάντα του Yngwie Malmsteen) αλλά και ο Dee Snider (Twisted Sister) να άδουν προς τιμήν του Sinatra με ομολογουμένως πιο πετυχημένη από τις τρεις παραπάνω συμμετοχές αυτή του Ripper στο (πραγματικά επιτυχημένη επιλογής ένεκα διπλής ανάγνωσης του τίτλου) Witchcraft.

> Την ίδια στιγμή οι Van Halen έχουν μπει στο studio και ηχογραφούν δίσκο με τον David Lee Roth για πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια και το υπερεπιτυχημένο 1984. O Roth έχει μεν επιστρέψει στους Van Halen από το 2007 κάνοντας πολλές εμφανίσεις με την μπάντα που τον ανέδειξε αλλά μέχρι στιγμής δεν ήταν καθόλου σίγουρο ότι θα υπήρχε και δίσκος ως αποτέλεσμα του reunion. Για να ακριβολογήσουμε δεν πρόκειται βέβαια για πλήρη επανασύσταση της αρχικής μπάντας μιας και τη θέση του Michael Anthony μπασίστα του συγκροτήματος άμα τη επιστροφή του Roth πήρε ο 19χρονος υιός του Eddie Van Halen, Wolfgang Van Halen (ναι! Είναι υτό το αγοράκι στα δεξιά της φωτογραφίας…), κάνοντας έτσι τους Van Halen καθαρά οικογενειακή υπόθεση μιας και στα drums κάθεται ο θείος του Alex.
Ο Michael Anthony δεν είναι ακριβώς παραπονεμένος βέβαια από τη στιγμή που ηχογραφεί και τουράρει εκ νέου με τη super μπάντα Chickenfoot που έχει σχηματίσει με τον Chad Smith (Red Hot Chili Peppers), Sammy Hagar (επίσης πρώην Van Halen) και Joe Satriani.


 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured