Για το 2010 το πιο αγαπητό ζώο για τον κόσμο του indie rock είναι αναμφισβήτητα η …γάτα

news.team
news.team

Κατά μια περίεργη σύμπτωση το 2010 κατακλύσθηκε από γάτες είτε σε εξώφυλλα είτε σε video clip είτε ακόμα και σε παρουσιάσεις δίσκων.
Οι Holy Fuck τοποθέτησαν μία γάτα πίσω από το τιμόνι για τις ανάγκες του video clip τους Red Light ενώ οι Claxons έθεσαν μία εκπρόσωπο του είδους ως ιδιότυπο επιβάτη/τιμονιέρη διαστημοπλοίου. Παράλληλα οι παραληρηματικοί και θορυβώδεις popsters τοποθέτησαν επίσης ένα αιλουροειδές στο εξώφυλλο του δίσκου τους Crazy for You ενώ στα σίγουρα την κορυφή στην αποθέωση του συμπαθούς τετραπόδου την κατέχουν για το 2010 οι πάντα απροσδόκητοι Devo όταν ανακοίνωσαν ένα listening party για το δίσκο τους Something for Everybody και οι μόνοι καλεσμένοι ήταν 20 γάτες που περιφέρονταν ελεύθερες στο χώρο ενόσω ακούστηκε το σύνολο του δίσκου. Στη λίστα που συνέταξε το Spine παρελαύνουν και άλλα ονόματα όπως (μεταξύ άλλων) οι lo fi rockers Wavves και ο καθ’ όλα ηλεκτρονικός Dan Deacon.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Massive Attack συνεργάζονται με τους Algiers, τον Saul Williams και τους Young Fathers στο νέο τους υλικό που

43 χρόνια μετά κυκλοφορεί ένα επίσημο clip του κομματιού.

FEATURED TODAY

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής ακούει δυνατά τσιτωμένο hardcore, από την Ουάσινγκτον μέχρι την Αθήνα κι από εκεί στο Λος Άντζελες.

Top