Οι Editors κυκλοφορούν box-set με υλικό από όλη την δισκογραφία τους.

news.team
news.team

'Editors: The Complete Collection' είναι ο τίτλος του νέου box-set  που θα κυκλοφορήσουν οι Editors τον Φεβρουάριο του 2011 και το οποίο μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει b-sides και σπάνιες ηχογραφήσεις της μπάντας.

Το set θα περιέχει επτά 12’’ βινύλια, επτά CDs μια κάρτα για download για όλες τις ηχογραφήσεις των Editors και ένα συνοδευτικό βιβλίο. «Έχουμε κάνει σωστή επιδρομή στα αρχεία με τις ηχογραφήσεις μας. Ψάξαμε ανάμεσα σε παλιά CD-R, κασέτες και φωτογραφκά albums και βρήκαμε πολύ υλικό το οποίο το συγκεντρώσαμε σε αυτό το box», αναφέρει ο frontman της μπάντας, Tom Smith στην επίσημη ιστοσελίδα της μπάντας EditorsOfficial.com .

Τέλος ο Smith αποκάλυψε ότι μέσα στο επόμενο διάστημα οι Editors θα βρίσκονται στο studio όπου θα «προβάρουν», κάποιες ιδέες που έχουν για τη συνέχεια του 'In This Light And On This Evening'.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Top