Πριν από δύο μήνες περίπου, αναφέραμε στα νέα του Avopolis ότι η πρόσκληση του Roger Waters στον David Gilmour, για κάποιες κοινές εμφανίσεις μέσα στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του ‘Wall’, έγινε αποδεκτή από τον δεύτερο.

Νωρίτερα το καλοκαίρι, οι δύο μουσικοί είχαν κάνει μια κοινή εμφάνιση μέσα στα πλαίσια ενός live για ένα φιλανθρωπικού event – 5 χρόνια μετά από την κοινή τους εμφάνιση στο Live 8 -  γεγονός το οποίο είχε πυροδοτήσει τότε φήμες, για κάποια επανένωση των Pink Floyd μέσα στο επόμενο διάστημα.

Αυτές τις ημέρες, ο drummer Nick Mason αποκάλυψε στην Independent, ότι ο ίδιος απέρριψε αυτή την ιδέα του reunion όταν έμαθε ότι η συναυλία στην οποία θα εμφανιζόντουσαν τα εναπομείναντα μέλη των Floyd, θα γινόταν σε χώρο ο οποίος ανήκει στην Jemima Kham, κόρη του Sir James Goldsmith.

«Αυτό το event δεν ήταν το κατάλληλο για μια επανεμφάνιση των Pink Floyd. Eίχα δηλώσει ότι ήθελα να το κάνω, να συμμετέχω, αλλά κατάλαβα ότι επρόκειτο για μια φιλανθρωπική εκδήλωση για «κουστουμαρισμένους» και κάτι τέτοιο δεν μου κολλούσε. Θα ήταν λάθος κάτι τόσο μικρό, να μετατραπεί σε μια τόσο μεγάλη ιστορία, μόνο και μόνο επειδή η Jemima Khan θα ήταν παρούσα. Γιατί να παίξει κάποιος για ένα πολύ μικρό σικάτο κοινό και όχι για κάτι μεγαλύτερο, όπως ένα αντίστοιχο Live 8;» είπε ο Mason.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured