Πριν από λίγο καιτό οι Motorhead ανακοίνωναν την κυκλοφορία του 12ου album τους με τίτλο ‘The World Is Yours’, το οποίο αναμένεται να βγει στην αγορά στις 13 Δεκεμβρίου από το label της μπάντας Motorhead Music.

Σήμερα, η μπάντα ανακοίνωσε και μια ακόμα κυκλοφορία, ένα περιοδικό 132 σελίδων με τίτλο ‘Motorhead’ το οποίο θα βρίσκεται στα περίπτερα της Βρετανίας από τις 17 Ιανουαρίου και θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις, φωτογρααφίες αλλά και το καινούργιο album της μπάντας. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν το περιοδικό θα κυκλοφορήσει και εκτός Βρετανίας.

Να πούμε τέλος, ότι ένας 44χρονος άνδρας σκοτώθηκε μετά από συναυλία των Motorhead την περασμένη Πέμπτη στο O2 Academy στο Leeds.
Ο Andrew Crawford βρέθηκε στο κέντρο της πόλης, με πολλά χτυπήματα στο κεφάλι, μετά από επίθεση που δεχθηκε. Ο ξάδελφός του, που ήταν μαζί με τον άτυχο άνδρα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς σοβαρά τραύματα.
Οι έρευνες δείχνουν ότι ο θάνατος του Crawford συνδέεται με ένα άλλο περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα στη συναυλία των Motorhead, όπου κάποιος έβαλε φωτιά στα μαλλιά ενός φίλου του αποθανόντα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, συνεχίζονται.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured