Ένα νέο documentary για τον Jimi Hendrix, ετοιμάζει η αδελφή του Janine Hendrix. To documentary αφορά κυρίωες στις δύο βραδιές στο Royal Albert Hall του Λονδίνου όπου εμφανίστηκε ο κιθαρίστας το 1969. Σύμφωνα με την Janine, η ταινία θα περιλαμβάνει οπτικοακουστικό υλικό από τα δύο shows, καθώς και υλικό από την Ευρωπαϊκή περιοδεία του Hendrix – της ίδιας χρονιάς.

«Τέσσερις κάμερες ακολουθούσαν τότε τον Jimi και τα παιδιά της μπάντας, σε όλη την Ευρώπη και κινηματογράφησαν και τα δύο live στο Royal Albert Hall. Η ταινία παρουσιάζει τον Jimi και τους υπόλοιπους, να βγαίνουν από τρένα, αεροπλάνα και αυτοκίνητα να υπογράφουν αυτόγραφα, να ετοιμάζονται στα παρασκήνια, να φτιάχνουν σπιτική μαρμελάδα στο διαμέρισμα του Jimi...», λέει η αδελφή του κιθαρίστα και προσθέτει ότι ο Hendrix ήταν ο εαυτός του, παρά την παρουσία της κάμερας.

To documentary, σύμφωνα με πληροφορίες του Billboard.com, ενδέχεται να βγει στις αίθουσες την επόμενη χρονιά, ενώ θα κυκλοφορήσει και σε DVD. Οι ηχογραφήσεις από τις δύο βραδιές του Hendrix στο Royal Albert Hall, θα κυκλοφορήσουν επίσης σε ένα live album.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured