Τον περασμένο Απρίλιο οι βετεράνοι του post punk, Gang Of Four αποκάλυπταν ότι είχαν στα σκαριά ένα καινούργιο album με τίτλο ‘Content’, το οποίο σηματοδοτεί την επιστροφή της μπάντας μετά από 16 χρόνια απουσίας, από τη δισκογραφία. Σήμερα οι Gang of Four προσφέρουν δωρεάν στο κοινό τους ένα EP, μέσω του διαδικτυακού τόπου της Guardian. Το EP περιλαμβάνει ένα νέο outtake του ‘Sleeper’,  ένα remix του ‘Ι Party All The Time’ (από το επερχόμενο  album) και μια νέα εκτέλεση στο κλασικό ‘Glass’ (‘Enterainment’).

Μπορείτε να κατεβάσετε το EP στη διεύθυνση που ακολουθεί:
http://www.guardian.co.uk/music/musicblog/2010/nov/18/gang-of-four-ep-download

Να θυμίσουμε, ότι για τον νέο τους δίσκο ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Ιανουαρίου, οι Gang Of Four αποφάσισαν να ζητήσουν από τους φίλους της μπάντας να συμβάλλουν στην χρηματοδότηση αυτής της προσπάθειας.

Η μπάντα σκοπεύει να κυκλοφορήσει το album σε συνεργασία με την Pledge Music, ενώ οι fans θα μπορούν να συνεισφέρουν το ποσό που επιθυμούν μέσω της ιστοσελίδας Pledgemusic.com και σαν αντάλλαγμα για αυτή τους την προσφορά να λαμβάνουν συλλεκτικά αντίτυπα του album, τα οποία εκτός των άλλων, θα περιλαμβάνουν και φιαλίδια με το αίμα (!) των μελών της μπάντας. Με τον ίδιο τρόπο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν και μια συλλεκτική κασέτα (limited edition) από την πρώτη συναυλία της μπάντας που θα τους έρθει πακέτο μαζί με ένα walkman (Sony).

Επίσης, οι fans θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν τις ερωτήσεις που επιθυμούν σε μέλη της μπάντας μέσα στα πλαίσια ενός session.
Τέλος, όσοι φίλοι της μπάντας ασχολούνται περισσότερο επαγγελματικά με τη μουσική, θα έχουν την ευκαιρία να δουν κάποιο δικό τους τραγούδι μιξαρισμένο από τους Gang Of Four.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured