I Like Trains + Absent Without Leave

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 

GAGARIN 205

Doors Open 21:00
Τιμή εισιτηρίου 25 euro / 30 euro
Προπώληση εισιτηρίων DarkCell, Tickethouse, club Dark Sun, www.ticketpro.gr

To Avopolis δίνει την δυνατότητα σε δύο τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο (CD) του ολοκαίνουργιου album των I Like Trains ‘He Who Saw The Deep’. Στείλτε τις συμμετοχές σας μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ως την Πέμπτη 25/11, στις 15: 00 το μεσημέρι, για να μπείτε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με απαντητικό email.


Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου ένα από τα σπουδαιότερα indie / post rock / dark wave συγκροτήματα που έβγαλε η Μεγάλη Βρετανία τα τελευταία χρόνια θα βρεθεί στην Αθήνα για ένα μοναδικό show στο Gagarin 205!

Για το Αθηναϊκό κοινό οι I like trains δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι μια από τις σπάνιες περιπτώσεις που ένα group αγγαλιάστηκε τόσο θερμά από το ελληνικό κοινό που με τη κυκλοφορία του παρθενικού του άλμπουμ όχι μόνο μας επισκέφτηκε, αλλά ενθουσίασε τόσο το κοινό που τους ανάγκασε να επιστρέψουν για ένα ακόμα show μετά από λίγους μόνο μήνες.
Tώρα δύο χρόνια μετά, με το ολοκαίνουριο εξαιρετικό  album “he who saw the deep” και την εμπειρία μιας πανευρωπαϊκής περιοδείας με τους gothfathers Sisters of Mercy στις αποσκευές τους, επιστρέφουν στην Αθήνα.

Οι i like trains έχουν ένα μοναδικό ταλέντο να κερδίζουν το κοινό τους. Η παρουσία τους στη σκηνή είναι τόσο επιβλητική και άρτια, όσο και ταυτόχρονα ειλικρινής και ανεπιτήδευτη. Η μουσική τους σκοτεινή και μελαγχολική μιλάει κατευθείαν στις καρδιές όλων, αφήνοντας τον καθένα από μας να πλάσει τις δικές του εικόνες στο μυαλό του και να βυθιστεί στην δική του προσωπική άβυσσο.
Στις 26 Νοεμβρίου οι I Like Trains θα ανέβουν στη σκηνή του Gagarin 205 για να μας αφηγηθούν τις καινούργιες και παλιές γεμάτες θλίψη και μελαγχολία ιστορίες τους και να μας ταξιδέψουν στο δικό τους κόσμο όπως πολύ καλά ξέρουν να κάνουν. Να είστε εκεί!
www.iliketrains.co.uk

Το συγκρότημα που θα ανοίξει την συναυλία των I Like Trains τη Παρασκευή 26 Νοεμβρίου είναι οι Absent Without Leave, ίσως οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι της Ελλάδας στο παγκόσμιο shoegaze / post rock στερέωμα. Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το άλμπουμ faded photographs οι Absent Without Leave θα ανέβουν στη σκηνή του Gagarin 205 για να μας μεταφέρουν λίγο πριν την πολυαναμενώμενη επιστροφή των I Like Trains στα μέρη μας, στα δικά τους μελαγχολικά ηχητικά τοπία, που κινούνται ανάμεσα στα σκοτεινά dream-pop μονοπάτια της 4AD, τις γλυκές μελωδίες των slowdive και piano magic, τις ονειρικές ατμόσφαιρες των sigur ros και godspeed you! black emperor, τους νωχελικούς ρυθμούς των mum και the album leaf, αλλά και τις πιο πειραματικές στιγμές των disco inferno και bark psychosis.

Eισιτήρια προπωλούνται στο DarkCell (Θεμιστοκλέους 84), το Tickethouse (Πανεπιστημίου 42) και στο  www.ticketpro.gr. Τα 300 πρώτα εισιτήρια στη προπώληση κοστίζουν 25 ευρώ ενώ τα υπόλοιπα αλλά και αυτά που θα πωλούνται στο ταμείο του Gagarin 205 τη μέρα της συναυλίας κοστίζουν 30 ευρώ.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured