Μια αφίσα με το αίμα του φτιάχνει ο frontman των Flaming Lips, Wayne Coyne!

news.team
news.team

Όποιος έχει παρακολουθήσει συναυλία των Flaming Lips θα γνωρίζει ότι ο frontman της μπάντας, Wayne Coyne έχει μια εμμονή με το ψεύτικο αίμα.

Σήμερα, ο Coyne πηγαίνει την εμμονή του πολλά βήματα παρακάτω, αφού αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει κόκκινη μπογιά για μια αφίσα που επρόκειτο να φτιάξει, αλλά το ίδιο του το αίμα.

Η αφίσα φτιάχτηκε για την πρόσφατη συναυλία της μπάντας στο Austin City Limits Festival και σύντομα πρόκειται να βγει σε δημοπρασία, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Consequence Of Sound.

“Σκεφθήκαμε ότι θα ήταν ανόητο να χρησιμοποιούσμε αίμα κότας ή κάτι τέτοιο, διότι αυτά τα ζώα χρειάζονται τα ζωτικά υγρά τους και δεν είναι ανάγκη να τα θυσιάσουν για κάτι τέτοιο”, λέει ο Coyne.

Ακολουθεί και το σχετικό video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιας και ο πρόεδρος των ΗΠΑ χρησιμοποίησε χωρίς άδεια μουσική του Καναδού.

Στα credits του Club Future Nostalgia θα δούμε ονόματα όπως αυτά της Madonna, της Gwen Stefani και ...

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας εύχεται καλές διακοπές με

Top