Subbed:Out with Scuba aka SCB (Hotflush/Sub:stance/Berghein:Ostgut UK)

Night hosted by Mr. Statik(BPitch Control) & Runner(d2/Lowdown/Ital Soundz)

Με άξονα το γεγονός ότι οι κόσμοι της ηλεκτρονικής χορευτικής σκηνής ολοένα και συγκλίνουν και επίσης ότι η UK bass μουσική έχει εισχωρήσει βαθιά στον κόσμο της techno & house όσο ποτέ άλλoτε, δύο εκπρόσωποι διαφορετικών κόσμων στην Αθήνα (Mr. Statik & Runner) μοιράζονται κοινή φιλοσοφία και ξεκινάνε ένα tri-monthly ταξίδι πάνω από αυτή ακριβώς τη ‘γέφυρα’. Καλύτερος εκπρόσωπος από τον Scuba σαν 1ος guest δεν υπάρχει μιας και είναι ο μόνος Άγγλος που ζει στο Βερολίνο και έχει την εδώ και 2 χρόνια πασίγνωστη βραδυά Sub:stance στο Νούμερο 1 club της πόλης Berghain/Panoramabar από την οποία έχει περάσει το Αλφα και το Ωμέγα techno & dubstep καλλιτεχνών όπως οι Monolake, Mala, Shackleton, T++, John Osborn, Ramadanman, Martyn, Marcel Dettman, Appleblim, DJ Pete, Tikiman Live w/Scion, Instra:mental, Loefah κ.α.
O Scuba συνθέτει, παράγει και παίζει μουσική εδώ και 7χρόνια+, αποτελεί ένα από τους κατ’εξοχήν πρεσβευτές του dubstep μέσω της πλέον θρυλικής εταιρείας Hotflush, ενώ με την Sub:stance εχεί πετύχει να εισβάλει στο χώρο της techno πλατφόρμας τον οποίο και εκπροσωπεί πλήρως με το label/producer name SCB.
Χρησιμοποιώντας και τα 2 ονόματα για τα οποία είναι γνωστός (Scuba Vs SCB) θα μοιραστεί με το Αθηναϊκό κοινό ένα μοναδικό set το οποίο βασίζεται σε πολύ απλά αλλά απολύτως βασικά πράγματα, τη μουσική όπως διαμορφώνεται σήμερα, ένα ημιφωτεινό χώρο με ένα σωστό ηχοσύστημα σαν το revamped Six DOGS sound system και το αντίστοιχο crowd. Bring it on..

Subbed:Out
with Scuba aka SCB (Hotflush/Sub:stance/Berghein:Ostgut UK)

Night hosted by Mr. Statik(BPitch Control) & Runner(d2/Lowdown/Ital Soundz)

six d.o.g.s
Αβραμιώτου  6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured