Δωρεάν προβολή στο Backstage Film Festival.

SONIK Ιcons Rock Party, ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, παρέα με το Dewars! Στο Floral Books + Coffee... Θα είμαστε όλοι εκεί!

news.team
news.team

Το SONIK κυκλοφόρησε στα περίπτερα το "SONIK- 100 ROCK ICONS" μια συλλεκτική έκδοση γραμμένη από 100 εκ των σημαντικότερων προσώπων της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Σ' αυτή την πολυτελή έκδοση, με τη χορηγία του Dewar's και την υποστήριξη του OMIROS AEGEAN COLLEGE, 100 εμβληματικές προσωπικότητες της rock μουσικής παρουσιάζονται μέσα από αντίστοιχες μικρές ιστορίες, εμπειρίες και αναμνήσεις των σημαντικότερων προσώπων της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

IT'S TIME TO PARTY!

ICONS OF ROCK PARTY - ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ DEWAR’S

Γιορτάζουμε την πιο φιλόδοξη special edition έκδοση του SONIK με ένα πολύ μεγάλο πάρτι - (re?)union των ανθρώπων που ασχολούνται με τη μουσική από όλες τις θέσεις.

Καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, ραδιοφωνικοί παραγωγοί, στελέχη της μουσικής βιομηχανίας, όλοι όσοι έγραψαν για τα αγαπημένα τους είδωλα, η συντακτική ομάδα,  οι αναγνώστες του περιοδικού και πολλοί φίλοι… Θα είμαστε όλοι στο Floral Books + Coffee, το Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου, για το πάρτι της χρονιάς!

Στις μουσικές...
Μάκης Μηλάτος / Γιάννης Αγγελάτος / Χάρης Καββαδίας / Νίκος Πετρουλάκης / Στυλιανός Τζιρίτας.

Είσοδος ελεύθερη

ΧΟΡΗΓΟΣ: DEWAR’S

Με  την υποστήριξη του OMIROS AEGEAN COLLEGE.
Χορηγός επικοινωνίας: MAD.

Floral-Books+Coffee: Θεμιστοκλέους 80, Εξάρχεια,
210 3800070, www.floralcafe.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξέρουμε τι θα κάνετε στις 15 Ιουνίου του 2022...

Κάτι μας λέει πως πολύ σύντομα θα μιλάνε όλοι γι' αυτή...

FEATURED TODAY

Πώς το #BookTok κάνει influencing στην εκδοτική βιομηχανία; H Τάνια Σκραπαλιώρη ψάχνει εκείνη τη γωνιά του TikTok που κάνει την Gen Z (και όχι μόνο) να σκρολάρει σε σελίδες και έξω από οθόνες.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας κερνάει τα δισκάκια που τόσο περιμένετε.

Λίγο πριν απολαύσουμε την εμφάνιση των Bazooka στο YouTube κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση (Κυριακή 16/5, στις 23:00) και τελευταία συναυλία στο πλαίσιο του Stages A/Live, ο Γιάννης Βούλγαρης μιλάει για την όλη εμπειρία.

Top