Ο γνωστός βιρτουόζος της κιθάρας, Greg Koch επισκέπτεται την Ελλάδα για ένα εφ’ όλης της ύλης σεμινάριο.

news.team
news.team

Ο κιθαρίστας Greg Koch είναι ένας μουσικός που έχει «δανείσει» το ταλέντο του σε πολλές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές διαφημίσεις,  έχει κυκλοφορήσει αρκετούς δικούς του δίσκους και είναι ο νούμερο ένα clinician της FENDER μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην παραγωγή κιθαρών μπάσων και ενισχυτών στο κόσμο.
Ξεκίνησε να παίζει κιθάρα σε ηλικία 12 ετών, όταν ανακάλυψε τον Jimi Hendix και έκτοτε έχει ασχοληθεί με πολλά μουσικά είδη (rock, blues, country, jazz κ.λ.π.) – με ιδιαίτερη επιτυχία.
Ο Tom Wheeler από το Guitar Player τον αποκάλεσε δαιμονικό ταλέντο ενώ διάφοροι κριτικοί του χώρου τον αναφέρουν ως κιθαριστική ιδιοφυΐα η το πιο καλά κρατημένο μυστικό στο κιθαριστικό στερέωμα.

Καλωσορίζουμε λοιπόν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Greg Koch σε ένα εφ όλης της ύλης σεμινάριο.

30 Σεπτεμβρίου στο 6 D.O.G.S.

Είσοδος στη πόρτα : 9€


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

Top