Οι Tool επιστρέφουν στο studio.

news.team
news.team

O Maynard James Keenan αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Spin ότι οι Tool ετοιμάζονται να μπουν ξανά στο studio, έχοντας στα χέρια τους ήδη κάποια καινούργια τραγούδια. Ο Keenan, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τους Tool, όμως μίλησε αρκετά για τους Puscifer (side-project) οι οποίοι ετοιμάζουν ένα DVD, το οποίο  θα κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη χρονιά. Το DVD, θα είναι υλικό από παραστάσεις και animation που έχουν επιμεληθεί εκτός από τον Keenan και οι Ron Livingston ( ‘Band Of Brothers’ ‘Office Space’), Lizzy Caplan (True Blood), Milla Jovovich, Brian Posehn και ο  drummer των Primus Tim Alexander.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

Top