Μέλη των Horrors, Klaxons στην καινούργια δισκογραφική δουλειά του Tim Burgess των Charlatans.

news.team
news.team

Επτά χρόνια μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου solo album του ‘I Believe’, ο frontman των Charlatans, Tim Burgess επιστρέφει με την δεύτερη δισκογραφική του δουλειά. Ο Burgess αποκαλύπτει για το επόμενο album του: «Έχω ήδη βρεθεί μαζί με τον Josh, τον κιθαρίστα των Horrors και με τον Stefan, τον drummer των Klaxons και η αλήθεια είναι ότι θα ασχοληθούμε με το project όταν μας το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις που έχει ο καθένας μας με τη δική του μπάντα. Όμως όταν βρισκόμαστε μαζί δημιουργείται μια εκρηκτική ατμόσφαιρα, οπότε αξίζει τον κόπο να περιμένει κανείς, Επίσης στο album θα συμμετέχει και η Ladyhawke. Μουσικά ο δίσκος, έχει στοιχεία από όλες τις μπάντες που συμμετέχει ο καθένας από εμάς. Σίγουρα το album θα είναι διαφορετικό από το πρώτο, αφού πραγματοποιώ sessions με μουσικούς από το Los Angeles, τη Nέα Ζηλανδία, το Λονδίνο. Μπορώ να πω ότι θα έχει μια Ευρωπαϊκή γεύση, με μια δόση από Ν. Ζηλανδία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

Top