Οι Band Of Horses σε παίζουν σε γαμήλια τελετή!

news.team
news.team

Οι Band Of Horses έκαναν ένα αξέχαστο δώρο σε ένα ζευγάρι από τη Νορβηγία, όταν εμφανίστηκαν στην εκκλησία όπου θα γινόταν το μυστήριο και έπαιξαν για τους μελλόνυμφους. Όλα ξεκίνησαν όταν το ζεύγος επικοινώνησε με τους Horses και τους πληροφόρησε ότι είχαν αρραβωναστεί κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας της μπάντας, στο παρελθόν. Οι Band Of Horses για όπως όλα δείχνουν βρήκαν ιδιαίτερα ρομαντικό αυτό το γεγονός και έτσι αποφάσισαν να κάνουν έκπληξη στους μελλόνυμφους, παίζοντας για εκείνους, την ώρα που αντάλλασαν τους γαμήλιους όρκους. Ακολουθεί σχετικό video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

Top