«Οι Killers θα επιστρέψουν το 2011», δηλώνει ο Brandon Flowers.

news.team
news.team

Μιλώντας στην Metro, ο Brandon Flowers αποκάλυψε μεταξύ άλλων, ότι οι Killers σκοπεύουν να επιστρέψουν τον επόμενο χρόνο με νέα σχέδια, ενώ τόνισε ότι του λείπουν τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας, τώρα που έχει ρίξει το βάρος στη solo καριέρα του.

«Δεν έχουμε ορίσει κάποια ημερομηνία, αλλά σίγουρα ξέρουμε ότι θα είμαστε πάλι όλοι μαζί τον επόμενο χρόνο. Μου λείπουν μερικές φορές. Έχουμε μοιραστεί πολλά πράγματα μαζί και όταν σκάνε τα προβλήματα είναι καλό να ξέρεις ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι με τους οποίους μπορείς να τα μοιραστείς.», είπε ο Flowers.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

Top