Τα απομνημονεύματα του Jay-Z…

news.team
news.team

‘Decoded’ είναι ο τίτλος του αυτοβιογραφικού βιβλίου του διάσημου rapper Jay-Z, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου. Ο Jay-Z  αποκάλυψε ότι η ιστορία του ξεκινά από τα παιδικά του χρόνια στο Brooklyn, περιγράφει την περίοδο κατά την οποία ο Jay- Z ήταν έμπορος ναρκωτικών μέχρι την ώρα που έγινε ένας star. «Για να γίνει το βιβλίο τόσο εγώ όσο και κοντινοί μου άνθρωποι έδωσαν πολλές συνεντεύξεις και έτσι έμαθα και κάποια πράγματα τα οποία δεν ήξερα ως παιδί. Το βιβλίο δεν είναι κάτι καινούργιο, μιας και έχω μοιραστεί πολλά πράγματα από τη ζωή μου με το κοινό μέσω της μουσικής, απλώς εδώ υπάρχουν πολύ περισσότερες λεπτομέρειες. Ένα τραγούδι διαρκεί τρία λεπτά, όμως ένα βιβλίο δεν έχει όριο χρόνου», λέει ο rapper.
Στο βιβλίο θα περιλαμβάνονται επίσης και λεπτομερείς συζητήσεις για μερικούς από τους πιο διάσημους στίχους του rapper.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Special mix και αφιερώματα, online party, συνεντεύξεις, 50 βιβλία Μεθυσμένο Ημερολόγιο για εσάς και ταινίες με πολλή

To "Memories of the Age of Anxiety" γράφτηκε για app διαλογισμού, γι' αυτό, πατήστε play και χαλαρώστε.

Ακούστε τη νέα εκδοχή του τραγουδιού της ποπ σταρ με τη συμμετοχή του sir Elton John.

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.
Top