Η Annie Lennox «μετακομίζει» από την Sony στην Universal και κυκλοφορεί καινούργιο album.

news.team
news.team

Η Annie Lennox αποφάσισε πρόσφατα να αλλάξει δισκογραφική και έτσι από την Sony βρέθηκε στην Universal, ανακοινώνοντας ότι έχει στα σκαριά και ένα καινούργιο album με χριστουγεννιάτικα τραγούδια το οποίο έχει τίτλο ‘A Christmas Cornucopia’ και φυσικά θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα. Το album θα περιλαμβάνει μερικά κλασικά τραγούδια των Χριστουγέννων που η Lennox έχει επιλέξει να τραγουδήσει καθώς και ένα καινούργιο τραγούδι με τίτλο ‘Universal Child’ .

H Lennox δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένη για την συνεργασία της με την Universal (Island Records) και μιλώντας για τον νέο της δίσκο αναφέρει ότι «ήταν κάτι το οποίο ήθελα για χρόνια να κάνω, αλλά ποτέ δεν μου δόθηκε η ευκαιρία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλη η δισκογραφία των Eurythmics καθώς και η solo δισκογραφία της Lennox διατίθενται από την Sony.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

Top