news.team

- Πριν από λίγο καιρό ο Thom Yorke εμφανίστηκε στο Big Chill Festival στην Αγγλία και έπαιξε -μεταξύ άλλων- και ένα καινούργιο τραγούδι, το οποίο όπως είπε και ο ίδιος «είναι ένα καινούργιο τραγούδι των Radiohead». Το τραγούδι έχει τίτλο ‘Give Up the Ghost’ και παρόλο που ο Yorke το έχει παίξει και στο πρόσφατο παρελθόν σε solo εμφανίσεις του, είναι η πρώτη φορά που το κατατάσσει στα τραγούδια της μπάντας.

-Οι National επισκέφθηκαν πριν από λίγο καιρό τα studios του ραδιοφωνικού σταθμού The Current στη Minnesota και έπαιξαν live εκτός από τα τραγούδια του τελευταίου τους album ‘High Violet’ και ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι με τίτλο ‘You Were a Kindness’ το οποίο μπορείτε να ακούσετε στη συνέχεια:

http://minnesota.publicradio.org/radio/services/the_current/

-Είχαμε αναφέρει πριν από λίγο καιρό, στα νέα του Avopolis ότι ο Antony Hegarty - εκτός από το νέο album μαζί με τους Johnsons -  θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο και ένα νέο EP με τίτλο ‘Thank You For Your Love’, το οποίο θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και δύο διασκευές σε τραγούδια των Bob Dylan (‘Pressing On’) και John Lennon (‘Imagine’). Σήμερα μπορούμε να ακούσουμε και το ομώνυμο τραγούδι του EP:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured