Ο 22χρονος τραγουδιστής της ανερχόμενης βρετανικής μπάντας Ou Est Le Swimming Pool, Charles Haddon αυτοκτόνησε την περασμένη Παρασκευή αμέσως μετά από εμφάνιση της μπάντας στο festival Pukkelpop στο Βέλγιο.

Η τραγωδία συνδέεται με ένα περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια της συναυλίας των βρετανών, όταν ο Haddon πήδηξε ξαφνικά  από την σκηνή στο κοινό και τραυμάτισε σοβαρά στα πόδια ένα νεαρό κορίτσι. Ο τραγουδιστής ταράχτηκε πολύ όταν κατάλαβε ότι το κορίτσι έχει τραυματιστεί τόσο ώστε να κινδυνεύει να μην περπατήσει ξανά και συνεργάτες του ανάφεραν αργότερα ότι έλεγε: «Ελπίζω να το ξεπεράσει. Ελπίζω να μπορέσει να περπατήσει κανονικά».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βελγικής εφημερίδας De Standaard, ο Haddon μετά το συμβάν είχε μια «πολύ έντονη διαφωνία» με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας και μερικές ώρες αργότερα το πτώμα του νεαρού τραγουδιστή βρέθηκε σε χώρο στάθμευσης κοντά στο festival. H αστυνομία αναφέρει ότι πιθανότατα ο Haddon σκαρφάλωσε σε έναν τηλεφωνικό πυλώνα και έπεσε στο κενό.

Τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας εξέδωσαν το Σάββατο μια λιτή ανακοίνωση που μεταξύ άλλων ανέφερε ότι: «Είμαστε βαθύτατα θλιμμένοι. Ο φίλος μας Charlie Haddon απεβίωσε χθες, Παρασκευή 20 Αυγούστου».

Το ντεμπούτο album της μπάντας με τίτλο ‘Christ Died For Our Synths’ θα κυκλοφορούσε τον ερχόμενο Οκτώβριο.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured