Οι λεπτομέρειες του επερχόμενου album του Brian Eno.

news.team
news.team

Πριν από λίγο καιρό είχαμε αναφέρει στα νέα του Avopolis ότι ο Brian Eno θα κυκλοφορήσει από την Wrap Records ένα καινούργιο album στο οποίο συνεργάζεται με τους Leo Abrahams και Jon Hopkins. Σήμερα ο Eno αποκαλύπτει ότι ο τίτλος του νέου του album είναι ‘Small Craft on Milk Sea’ και θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου. Ο δίσκος θα είναι διαθέσιμος σε CD και σε ψηφιακή μορφή. Επιπλέον θα κυκλοφορήσουν και δύο πολυτελείς εκδόσεις οι οποίες θα περιλαμβάνουν το album σε CD, βινύλιο και σε download μαζί με ένα bonus CD με τέσσερα extra tracks καθώς και μια λιθογραφία του Eno.
Ο νέος δίσκος του Eno έρχεται μετά από το solo album  ‘Another Day On Earth’ του 2005.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

Top