Ναταλία Πετρίτη

Πρόκειται για μια από τις πιο ιδιαίτερες, ασυνήθιστες γυναικείες φωνές του σήμερα και αναμφίβολα ότι πιο ενδιαφέρον έχει προκύψει στην ευρύτερη alternative σκηνή τα τελευταία χρόνια.

H Anna B Savage (multi instrumentalist από το Λονδίνο) κυκλοφόρησε το πρώτο της EP το 2015 που την οδήγησε σε tour με τους ορκισμένους fans της, Father John Misty και την Jenny Hval.

Το ιστορικό label City Slang της πρότεινε συμβόλαιο και το debut album της A Common Turn κυκλοφόρησε το 2021 και έκανε τον πρώτο, μικρό underground θόρυβο. Ακολούθησε το in/Flux (πάλι στην City Slang) που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2023. Ήταν ΑΥΤΗ η φωνή της Anna , ένα πανέμορφο φωνητικό υβρίδιο σύγχρονης εκδοχής της Ella Fitzgerland (πρόσθεσε εδώ και μερικές θρυλικές Torch singers) και της FKA Twigs, όλα όμως ειπωμένα σε ένα τόσο αυθεντικό, προσωπικό, 2023 πλαίσιο.

webed16f86c_katie-silvester-anna-b-savage-in-flux-cover

Οι New York Times και το Rolling Stone έχουν ήδη αποθεώσει τα δυο albums που έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα ενώ μόλις πριν λίγες μέρες, οι Orbital την επέλεξαν να τραγουδήσει στο νέο τους εκπληκτικό single “Home”.

Η μουσική της Anna είναι σαν να σου εκμυστηρεύεται μπροστά σου ένα μυστικό…  Για τον έρωτα, την απώλεια, την ανασφάλεια. Και τελικά το να μην φοβάσαι να είσαι τρωτός.

Anna B Savage

Σάββατο 13 Ιανουαρίου

Temple: Iάκχου 17, Γκάζι.

Προπώληση15 € (ταμείο 20 €) :  
 
https://www.more.com/music/anna-b-savage-live-at-temple/

instagram.com/annabsavage   

https://www.facebook.com/AnnaBSavage

p

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured