Ναταλία Πετρίτη

«Στον αέρα» βρίσκονται για την ώρα οι προγραμματισμένες καλοκαιρινές συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ, έπειτα από τις ανακοινώσεις για επ’ αόριστον κλείσιμο συγκεκριμένων εγκαταστάσεών του λόγω προβλημάτων στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα.

Οι ανακοινώσεις του αρμόδιου υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, σχετικά με την αποκατάσταση του προβλήματος στο γήπεδο δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για την διεξαγωγή των δύο συναυλιών στο εν λόγω venue τις προγραμματισμένες ημερομηνίες.

Οι συναυλίες του δημοφιλούς συγκροτήματος των Coldplay στην Αθήνα έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στις 8 και 9 Ιουνίου 2024 στο ανοιχτό γήπεδο του ΟΑΚΑ και είναι ήδη sold out. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις αναμένονται σίγουρα αλλαγές, όμως εκεί προκύπτει το ζήτημα του ποιος άλλος χώρος θα μπορούσε να φιλοξενήσει την εν λόγω παραγωγή. Η δε αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής των συναυλιών δημιουργεί επίσης τεράστια λογιστικά προβλήματα, μιας που αυτές αποτελούν μέρος μιας εκτεταμένης περιοδείας για το συγκρότημα. Πιο συγκεκριμένα, εκτός από την Ελλάδα το συγκρότημα έχει προγραμματίσει να εμφανιστεί το ερχόμενο καλοκαίρι στο Βουκουρέστι, τη Βουδαπέστη, τη Λυών, τη Ρώμη, το Ντίσελντορφ, το Ελσίνκι, το Μόναχο, τη Βιέννη και το Δουβλίνο.

Το μήνυμα της διοργανώτριας εταιρείας

Στην προσπάθειά της να κατευνάσει την ανησυχία των θαυμαστών του συγκροτήματος, η διοργανώτρια εταιρεία, High Priority Promotions, εξέδωσε χθες το απόγευμα την ακόλουθη ανακοίνωση.

Ενημέρωση για τις συναυλίες των Coldplay

Αγαπητοί Coldplay fans,

Καθώς αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας έχει ενεργή σύμβαση μίσθωσης με την διαχειριστική εταιρεία του ΟΑΚΑ. Η σύμβαση αυτή ούτε έχει καταγγελθεί, ούτε έχει υπαναχωρήσει κάποιος εκ των συμβαλλομένων.

Και εμείς ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ για τις εξελίξεις σχετικά με τη στατική επάρκεια του ΟΑΚΑ.

Αναμένουμε από την εκμισθώτρια εταιρεία επίσημη ενημέρωση εάν θα εκτελεστεί κανονικά η μεταξύ μας σύμβαση, κάτι το οποίο εξαρτάται από τη διάρκεια των εργασιών που θα πρέπει να υλοποιηθούν για να καταστεί ασφαλής ο χώρος.

Μόλις λάβουμε σχετική ενημέρωση θα προχωρήσουμε με τη σειρά μας σε ανακοινώσεις.

Μέχρι τότε, ζητάμε την υπομονή και την κατανόηση σας, καθώς όλοι επιθυμούμε το ίδιο…να δούμε το κορυφαίο συγκρότημα της εποχής του στην πιο φαντασμαγορική συναυλία που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα!

Σας ευχαριστούμε!

 

Σημειώνεται ότι στο πρόγραμμα της περιοδείας του συγκροτήματος, Music of the SPHERES, αναφέρονται ακόμα οι δύο εμφανίσεις στο ΟΑΚΑ. Αναμείνατε για επόμενες ανακοινώσεις σχετικά με τη διεξαγωγή τους.

s

c

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured