Ναταλία Πετρίτη

Οι Algiers έρχονται και πάλι στην Ελλάδα για δύο εμφανίσεις στα πλαίσια της φθινοπωρινής τους περιοδείας. Το Eightball Club στις 6/10 και το Temple στις 7/10 θα φιλοξενήσουν μια από τις κορυφαίες συναυλιακές στιγμές της νέας σεζόν.

 H post punk μπάντα από την Ατλάντα έχει μια μακρά και καυτή σύνδεση με το ελληνικό κοινό, απόρροια των προηγούμενων εκπληκτικών εμφανίσεων τους στη χώρα μας. Πρόκειται για μια σχέση πάθους και δε θα μπορούσε η περιοδεία τους να μην περιλαμβάνει την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

 Οι Algiers αποτελούνται από τους Franklin James Fisher (φωνητικά, κιθάρες, rhodes πιάνο), Lee Tesche (κιθάρες), Ryan Mahan (μπάσο, πλήκτρα) και Matt Tong (τύμπανα, κρουστά και πρώην μέλος των Bloc Party). Η περιοδεία τους έρχεται λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του τέταρτου άλμπουμ τους “SHOOK” που πήρε πολύ καλές κριτικές από τον παγκόσμιο μουσικό τύπο.

 Το “SHOOK” γεννήθηκε μέσα σε ένα πολύ αναγκαίο διάλειμμα από τις πιέσεις που υπήρχαν από πάρα πολλές πλευρές για όλα τα μέλη του συγκροτήματος. Aποδείχθηκε μια τέλεια ευκαιρία για ανασύνταξη, καθώς επανασυνδέθηκαν κυρίως ως φίλοι. Η ολοκλήρωση αυτού του δίσκου γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή από το γεγονός ότι φτιάχτηκε από μια μπάντα που ήταν στα πρόθυρα της διάλυσης. Ο Fisher δήλωσε: «Ήταν μια εντελώς νέα θετική εμπειρία – το να έχουμε μια ανανεωμένη σχέση με την πόλη από την οποία είμαστε και να είμαστε περήφανοι για αυτό. Μου αρέσει η ιδέα ότι αυτός ο δίσκος έχει ταξιδέψει σε διάφορα μέρη αλλά αρχίζει και τελειώνει στην Ατλάντα».

 Οι Algiers έρχονται απόλυτα ανανεωμένοι για δύο συναυλίες σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη και πανέτοιμοι για να ταρακουνήσουν το ελληνικό κοινό!

INFO:

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου

Eightball, Θεσσαλονίκη

Πίνδου 1, Λαδάδικα

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/244449755195649/

Special guests: Psychedelic Trips To Death

 

Σάββατο 7 Οκτωβρίου

TEMPLE, Αθήνα

Ιάκχου 17, Γκάζι

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/966334057966874/

Special guests: Diesel Cindy

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
περιορισμένη προπώληση : 18€
προπώληση : 20€
ταμείο : 23€

 

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

  • more.com (πανελλαδικά)

https://www.more.com/music/algiers-live-in-greece

  • Καταστήματα Nova (πανελλαδικά)
  • Καταστήματα Public (πανελλαδικά)
  • Reload Stores (Αθήνα)
  • Mr.Vinylios (Αθήνα)
  • The Nephilim Store (Θεσσαλονίκη) 

Παραγωγή: Made Of Stone Productions

Επικοινωνία: Goodheart Productions

 algiers

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured