Ναταλία Πετρίτη

Ετοιμαστείτε να παρασυρθείτε από ένα ηλεκτρισμένο ταξίδι ήχου και ρυθμού, καθώς το Blend Athens παρουσιάζει περήφανα το φετινό Techniques, μια διήμερη extravaganza, που είναι έτοιμη να επαναπροσδιορίσει την ουσία της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής. Με φόντο το urban σκηνικό της Αθήνας, το Techniques προσκαλεί τους λάτρεις της μουσικής να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία, όπου η ηχητική καινοτομία και η απεριόριστη δημιουργικότητα συγκλίνουν σε δύο ξεχωριστές μέρες, τα Σάββατα 23 Σεπτεμβρίου και 7 Οκτωβρίου.

Day 1 - Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου: Solomun @ Lunar Space

solomun-press-photo-4-web

Καθώς ο ήλιος δύει, ρίχνοντας τη φθινοπωρινή του λάμψη πάνω από την πόλη, το Techniques ξεκινά την πρώτη του νύχτα στον πασίγνωστο open-air χώρο του Lunar Space. Μια βραδιά απαράμιλλης ενέργειας μας περιμένει, καθώς καλωσορίζουμε τον εμβληματικό Solomun στην καρδιά της Αθήνας, μετά από τέσσερα χρόνια. 

Με καταγωγή από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, η κληρονομιά του Solomun στην ευρωπαϊκή μουσική σκηνή είναι ανυπολόγιστη. Οι παραγωγές, τα remix και τα θρυλικά DJ sets του έχουν επαναπροσδιορίσει το είδος, εισάγοντας μια φρέσκια, υπερσύγχρονη ανατροπή που αιχμαλωτίζει. Ένας πραγματικός underground βιρτουόζος, το ασυναγώνιστο ταλέντο του Solomun του έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένου του πολυπόθητου τίτλου του καλύτερου παραγωγού στα Ibiza DJ Awards. 

Προετοιμαστείτε για μια οπτικοακουστική “οδύσσεια”, καθώς ο Solomun θα ανέβει στη σκηνή για ένα μαραθώνιο set στο open-air dancefloor, που θα πάρει φωτιά από τις 10 το βράδυ με τα supporting acts, ως τις 8 το πρωί.

Προπώληση:

https://www.more.com/music/blend-techniques-solomun/

Day 2 - Σάββατο 7 Οκτωβρίου: Charlotte de Witte, Alignment, Adiel @ Faliron Sports Pavilion

2021-marie-wynants-x-tomboy-1

Η δεύτερη νύχτα του Techniques μας οδηγεί στο Faliron Sports Pavilion (Tae Kwon Do Arena), έναν χώρο που θα μεταμορφωθεί στο απόλυτο playground ηλεκτρονικών ρυθμών και beats. Εδώ, κυριαρχεί η αινιγματική Charlotte de Witte, γνωστή για τη σκοτεινή, γεμάτη ρυθμό, driven techno της, σε μια βραδιά που θα ξεκινήσει τις 10 το βράδυ και θα τελειώσει στις 9 το πρωί. 

Γεννημένη στο Βέλγιο, η μετεωρική άνοδος της Charlotte de Witte, από το ξεκίνημά της στο electro-house μέχρι το σημερινό ατμοσφαιρικό της στυλ, έχει επαναπροσδιορίσει τα όρια της techno. Με το label της, την KNTXT, έχει δημιουργήσει ένα πραγματικό εκκολαπτήριο ταλέντων, που πρωτοστατούν με δύναμη στη σκηνή. Μαζί της σε αυτή τη μεγάλη βραδιά είναι οι Alignment και Adiel, που μοιράζονται την αφοσίωσή της στην υπέρβαση των ορίων της ηλεκτρονικής μουσικής.

Το Techniques δεν είναι απλά ένα event, είναι μια ενσάρκωση του πάθους, της δημιουργικότητας και της ενότητας. Είναι μια πρόσκληση για σύνδεση στο dancefloor με τη δύναμη της παγκόσμιας γλώσσας της ηλεκτρονικής μουσικής. Το Techniques επιστρέφει για το 2023 και υπόσχεται μια καθηλωτική εμπειρία που υπερβαίνει τον χρόνο και τον χώρο. 

Προπώληση:

https://www.more.com/music/blend-techniques-charlotte-de-witte/

Εισιτήρια, λεπτομέρειες για το lineup και περισσότερες πληροφορίες:

https://www.blendathens.com/

https://www.facebook.com/blendathens

https://www.instagram.com/blendathens/


 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured