Ναταλία Πετρίτη

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου το Fuzz Club υποδέχεται τους απολαυστικούς Fujiya & Miyagi!

Ο ασταμάτητος ηλεκτρονικός παλμός του κουαρτέτου από το Μπράιτον της Μ. Βρετανίας, σε συνδυασμό με τις ευφυείς και εθιστικές pop μελωδίες, υπόσχεται μια βραδιά χορού που θα σημαδέψει τη χρονιά μας.

Η προπώληση ξεκινά άμεσα, προς 25 ευρώ. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Διάθεση εισιτηρίων:

  • Τηλεφωνικά στο 11876
  • Online www.more.com
  • Φυσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης

Οι Fujiya & Miyagi αγαπούν -ξεκάθαρα- το krautrock και μπάντες όπως οι Can και οι Neu! Αλλά, όπως έχουν πει, δεν θέλουν η μουσική τους να αποτελεί κόπια σε έναν ήχο που ήδη υπάρχει. Αντίθετα, την εμπλουτίζουν με την αγάπη τους για την 80s synth pop, την disco του Moroder, με χιούμορ και ζωντανές εμφανίσεις που στο τέλος αφήνουν τους πάντες με το χαμόγελο στα χείλη!

Δημιουργήθηκαν στις αρχές των 00s και, μέχρι σήμερα, έχουν κυκλοφορήσει εννέα studio albums. Από τα εξαιρετικά  "Transparent Things" (2006), "Lightbulbs" (2008), στο ομότιτλο του 2017 και το περσινό ακαταμάχητο "Slight Variations", οι Βρετανοί θυμίζουν πως -και- το rock μπορεί να σε κάνει να χορέψεις.

Tραγούδια όπως τα "Serotonin Rushes", "Knickerbocker", "Uh", "Collarbone", "Ankle Injuries", "Slight Variations", "Extended Dance Mix" (η βρετανική "απάντηση στο "Losing My Edge" των LCD Soundsystem), έχουν χρησιμοποιηθεί σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ των οποίων δύο από τις κορυφαίες: "Breaking Bad" και "Succession".

Παράλληλα, έχουν σχεδόν μόνιμη παρουσία σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ της Ευρώπης και ανάμεσα στις περιοδείες τους περιλαμβάνονται και εκείνες μαζί με ονόματα όπως οι New Order, The Fall και Rodriguez.

Ο  τραγουδιστής και κιθαρίστας, David Best, εξηγεί πως το όνομά τους προέρχεται από το "Fujiya", μια ιαπωνική κατασκευάστρια πικάπ και το "Miyagi" από τον διάσημο δάσκαλο του The Karate Kid.

fujiyamiyagi-poster2

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured