Ναταλία Πετρίτη

Ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει το καλοκαίρι θα είναι στο Roof Stage του Gazarte, καθώς ο Nick Waterhouse, ανεβαίνει στη σκηνή για δύο συναυλίες, στις 29 και 30 Αυγούστου.

Η έντονη vintage-inspired αισθητική και οι μελωδίες των ’50s και των ’60s θα δώσουν το ιδανικό φινάλε σε αυτό το καλοκαίρι! Τα δυο αυτά βράδια στο Roof Stage του Gazarte, ο Nick Waterhouse υπόσχεται να γοητεύσει το κοινό με ένα αξέχαστο μείγμα από soulful μελωδίες, διαχρονικούς ρυθμούς και πολύ χορό!

 Γνωστός για τη δυναμική του ενέργεια, το πηγαίο ταλέντο του και με τη φωνή του που καταφέρνει περίτεχνα να κάνει ένα ταξίδι στον χωροχρόνο, ο Nick Waterhouse έχει κατακτήσει τις καρδιές των θαυμαστών σε όλο τον κόσμο με τη μαγνητική του παρουσία. O Nick Waterhouse, με την rerto-vintage προσέγγιση της μουσικής του, συνδυάζει περίτεχνα στοιχεία rhythm & blues, rock & roll και jazz, δημιουργώντας ένα χαρακτηριστικό στυλ που αποτίει φόρο τιμής στη χρυσή εποχή της αμερικανικής μουσικής, παραμένοντας ταυτόχρονα επίκαιρος και φρέσκος. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Nick Waterhouse έχει συγκεντρώσει την αναγνώριση των κριτικών και μια πιστή βάση οπαδών παγκοσμίως.

NICK WATERHOUSE

Opening Act : George Zervos

ΤΡΙΤΗ 29 & ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

GAZARTE | ROOF STAGE

waterhouse-poster

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured