Ναταλία Πετρίτη

H πολιτιστική πλατφόρμα &Beyond παρουσιάζει για πρώτη φορά στο Αθηναϊκό κοινό, το Σάββατο 26 Αυγούστου, τους Ιταλούς Νu Genea (DJ set + Live keys), μία από τις πιο ενδιαφέρουσες μουσικές εκπλήξεις τα τελευταία χρόνια, σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Οι Nu Genea είναι το καλλιτεχνικό δημιούργημα των Ναπολιτάνων μουσικών και DJ Massimo Di Lena και Lucio Aquilina. Η έμπνευσή τους πηγάζει από μια ιστοριογραφική έρευνα για την χορευτική μουσική από τα πρώτα της βήματα, ακολουθώντας μουσικές διαδρομές από όλο τον κόσμο και συλλέγοντας τους ήχους που κατά μήκος των αιώνων έχουν επηρεάσει τις ακτές της πόλης τους, μια ανεξάντλητη πηγή διαπολιτισμικής ευαισθησίας και διάδρασης. Η προσέγγιση τους στη μουσική ξεχωρίζει για την ανακάλυψη ανεξερεύνητων πεδίων, ανιχνεύοντας το παρελθόν και εκτελώντας μια πρωτότυπη χορευτική εξίσωση, η οποία είναι εμποτισμένη με disco, funk, boogie, electronica, dub, folk και όχι μόνο ακούσματα, κάνοντας τις ζωντανές εμφανίσεις όπως και τα DJ set τους κάτι το μοναδικό. H συγκεκριμένη βραδιά θα εγκαινιάσει μια σειρά από event με τίτλο ‘Mediterranean Soundwaves’, παρουσιάζοντας ένα υβριδικό DJ set με Live πλήκτρα, μια ωδή στον funky και “πονηρό” ήχο της Μεσογείου.

nu-genea-1

Το event θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών, με την υποστήριξη του mobile party Needless. 

Στη βραδιά θα υπάρχει ιταλικό φαγητό (Pizza από το Pizza Dough - https://www.facebook.com/doughathens) και Αperitivo. 

Σάββατο 26 Αυγούστου στο Σεράφειο Αθηνών (προαύλιος χώρος) 

Έναρξη: 19.00  

#nugenea #forzanapoli #atasteofitaly #andbeyondathens #needless #serafio 

Προπώληση Viva - Early Bird Tickets (10 - 20.7) 10e, Limited Presale (20.7 - 15.8) 15e, Presale (16 - 26.8) 20e

FB Event 

NU GENEA: https://www.instagram.com/nu_genea/, https://www.facebook.com/NuGenea/ 

&BEYOND: https://www.instagram.com/spiti_andbeyond/, https://www.facebook.com/spitiandbeyond  

NEEDLESS: https://www.facebook.com/needless.athens, https://www.instagram.com/needless_athens/ 

ΣΕΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: www.serafio.gr 

med-sw-square

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured