Ναταλία Πετρίτη

Ο Tom Odell,  μουσικό είδωλο της παγκόσμιας ποπ σκηνής έλαμψε το βράδυ του Σαββάτου 12 Αυγούστου στον κατάμεστο λόφο του Sani Resort στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής με τις  υπέροχες μελωδίες και τα ατμοσφαιρικά τραγούδια του.

Προσκεκλημένος του Sani Festival ο νέος ποπ σταρ τραγούδησε με το ιδιαίτερο προσωπικό του ύφος, που τον ανέδειξε στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού διεθνώς, για την αγάπη, τη διαφορετικότητα, τη μοναξιά, τη φύση και την ίδια τη ζωή, καλωσορίζοντάς μας στο δημιουργικό του σύμπαν και προσφέροντάς μας μοναδικές ερμηνείες. Αποδεικνύοντας πως δεν ήταν καθόλου τυχαία η τεράστια επιτυχία του παγκοσμίως, τα δισεκατομμύρια views, τα σημαντικό βραβεία, οι εξαιρετικές κριτικές και ο ενθουσιασμός που έχει προκαλέσει τα τελευταία χρόνια στο διεθνές κοινό.

Στα highlight της βραδιάς το σημείο που ο Odell με τα σόλο του κατέγραφε πόσο εξαιρετικός πιανίστας είναι αλλά και όταν βγήκε στο προσκήνιο, πλησιάζοντας το κοινό και ανεβασμένος σε ένα ηχείο διηύθυνε τους θεατές σαν μία τεράστια χορωδία, τραγουδώντας μαζί τους  το «Hold Me». Φυσικά η πιο έντονη στιγμή της συναυλίας ήταν το φινάλε, με τον Odell να ερμηνεύει καταπληκτικά το περίφημο και λατρεμένο «Another Love», με σύσσωμο το κοινό να βρίσκεται μπροστά στη σκηνή όρθιο, τραγουδώντας μαζί με τον Tom και αποθεώνοντάς τον στην τελευταία νότα.

Ένα κοινό που δεν έλεγε να αποχωρήσει από το Sani Hill ακόμα και δύο ώρες μετά το τέλος της συναυλίας, ελπίζοντας σε μια ματιά, μια χειραψία, ένα αυτόγραφο από τον Tom και πάνω από όλα αρνούμενο να αποχωριστεί τόσο νωρίς αυτή τη μαγική ατμόσφαιρα, αρνούμενο να αποδεχθεί πως αυτή η ονειρεμένη συναυλία έφτασε στο τέλος της.

s

s

sfto-316s

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured