news.team

Γράφαμε πριν λίγες μέρες για το σχέδιο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση, στο οποίο οι συναυλίες και γενικότερα οι μαζικές συναθροίσεις είναι το τελευταίο πράγμα που θα επιστρέψει: πιθανότατα μετά το καλοκαίρι και εφόσον όλα έχουν κυλήσει ομαλά στη χώρα μας. Βέβαια, σημαντικός παράγοντας για την επανεκκίνηση των μαζικών εκδηλώσεων, ειδικά των φεστιβάλ με ονόματα από το εξωτερικό, είναι η πορεία της πανδημίας διεθνώς.

Εντούτοις, πολλά μεγάλα μουσικά sites αλλά και ειδησεογραφικοί οργανισμοί αναπαρήγαγαν χθες το πιο απαισιόδοξο σενάριο που έχουμε ακούσει και το οποίο δεν θέλουμε με τίποτα να πιστέψουμε. Το γεγονός, όμως, ότι βασίζεται σε δηλώσεις του καθηγητή Βιοηθικής και Διοίκησης Μονάδων Υγείας, Δρ. Zeke Emanuel, μας δείχνει ότι η πορεία της επιστροφής στην κανονικότητα των συναυλιών θα είναι μαραθώνιος, που μπορεί να ξεπεράσει και το εξάμηνο, αν όχι το έτος.

Ο καθηγητής δήλωσε στους New York Times ότι δεν μπορεί να καταλάβει πώς οι διάφορες εταιρείες σκέφτονται ήδη τις επόμενες ημερομηνίες των συναυλιών των καλλιτεχνών τους, ενώ φαίνεται πως κάτι τέτοιο θα πρέπει να θεωρείται απίθανο να γίνει μέσα στο 2020.

"Μεγάλες συναθροίσεις όπως συναυλίες, συνέδρια και μεγάλα αθλητικά γεγονότα ίσως θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το Φθινόπωρο του 2021. Στην καλύτερη περίπτωση", ήταν τα λόγια του στη video-συνέντευξη που παραχώρησε. Προς το παρόν, κρατάμε τις επιφυλάξεις μας, είναι τεράστιο το διάστημα αυτό, αλλά σίγουρα καταλαβαίνουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured