Δελτίο Τύπου

Mats Gustafsson /Christof Kurzmann/ Sans Corps

Την Παρασκευή 27/9/2019 δύο κορυφαίοι σύγχρονοι συνθέτες και αυτοσχεδιαστές, οι Mats Gustafsson (baritone sax) και Christof Kurzmann (electronics, φωνή) θα συμπράξουν για πρώτη φορά επί σκηνής με ένα ελληνικό γκρουπ, τους Sans Corps. 

Μαζί, ως πειραματικό σεπτέτο, θα ψάξουν δρόμους ατμοσφαιρικούς και σκληρούς, από το πνευματικό στο δυστοπικό, ή όπου αλλού τους βγάλει ο ολοκληρωτικός αυτοσχεδιασμός. 

SANS CORPS 

Ξεκίνησαν το 2017. Το πρώτο τους άλμπουμ “Null” κυκλοφόρησε το 2018 από την Underflow Records. Επίκειται η κυκλοφορία του δεύτερου. Χρησιμοποιούν κιθάρες, μπάσσο, πνευστά, κρουστά, φωνές, πλήκτρα, παραμορφωτές & αντικείμενα. Ταγμένοι στον ελευθεριακό αυτοσχεδιασμό και πειραματισμό, συνδυάζουν στοιχεία από φαινομενικά ασύμβατα μουσικά είδη σε μια νέα, ανορθόδοξη ενότητα. Βασική τους αρχή: Εάν κάθε φορά παίζεις σαν να είναι η τελευταία φορά, τότε θα υπάρξει και επόμενη.

Το Σάββατο 28/9/2019 οι Mats Gustafsson (baritone sax) και Christof Kurzmann (electronics, φωνή) θα  ξεκινήσουν μια ηχητική περιπέτεια με αφετηρία την κοινή τους δισκογραφική δουλειά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 + ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Underflow Record Store & Art Gallery

Καλλιρόης 39 (δίπλα στο μετρό Συγγρού-Φιξ)

ώρα έναρξης: 21.00

εισιτήρια: 20 ευρώ

Προπώληση

Underflow Record Store & Art Gallery

{youtube}uZm5oHaYb5c{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured