Δελτίο Τύπου

To Old Bad Habits Label είναι το πρώτο ελληνικό, διεθνές Pop Undergound κλαμπ, το οποίο θα κυκλοφορεί μόνο 7” σινγκλς και EP’s. 

H ιδέα είναι βασισμένη και εμπνευσμένη από το IPU (International Pop Underground) convention, ένα πενθήμερο γεμάτο από μουσική, τέχνη, ανταλλαγή ιδεών κ.α., το οποίο έλαβε χώρα στην Olympia Washington το 1987 και στη συνέχεια οδήγησε στην κυκλοφορία μίας σειράς από 130 7” singles & ep’s, μεταξύ άλλων από Beat Happening, Teenage Fanclub, Heavenly, the Softies, Tiger Trap, the Cannanes, Make Up κτλ.,  από την Κ label.

Tο ΟBHL είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ συγκροτημάτων, καλλιτεχνών, ανεξάρτητων labels και φίλων, με σκοπό την προαγωγή και εμπέδωση των αρχών και ιδεών του DIY Indie pop τρόπου ζωής, μακριά από δημοσιότητα και σχέσεις εξάρτησής από οποιονδήποτε και οτιδήποτε.

To OBHL, με έδρα το Πόρτο Ράφτη, ξεκίνησε ως το home-label των Kissamatic Lovebubbles, αλλά πολύ σύντομα λήφθηκε η απόφαση να επεκταθεί και έτσι σήμερα, είναι σε θέση να έχει ήδη τρεις κυκλοφορίες, ενώ αναμένεται και η τέταρτη, από σημαντικά ονόματα του χώρου, ως επί το πλείστον από το εξωτερικό:

ΟΒΗ001 Kissamatic Lovebubbles feat. The Twelve Hour Foundation

OBH002 Arrest! Charlie Tipper

OBH003 The Flatmates

OBH007 Jowe Head and Fleeting Glimpses

Όλες οι κυκλοφορίες θα είναι περιορισμένης έκδοσης, με χρωματιστό βινύλιο, αυτοκόλλητα ένθετα, κονκάρδες κτλ.

To OBHL γιορτάζει την κυκλοφορία των τριών πρώτων του σινγκλς με συναυλία -party, στο αγαπημένο μας Tiki Bar, την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, το οποίο θα περιλαμβάνει:

- Ζωντανές εμφανίσεις των Kissamatic Lovebubbles (GR), Jonny Kinkaid and the Imaginary Nowhere Band (UK), και Jimmy Knows (GR).

- DJ sets από το KLB crew και τον Jens Lameyer, ο οποίος επί σειρά ετών αποτελεί μέλος μερικών εκ των σημαντικότερων indie groups του Αμβούργου (The Legendary Bang, 50 million Elvis Fans Can’t Be Wrong, Kristallin, Crabber).

- Δυνατότητα αγοράς των singles μας στο χώρο της εκδήλωσης.

- Ακρόαση για πρώτη φορά κυκλοφοριών που θα ακολουθήσουν.

Οι “Kissamatic Lovebubbles” είναι μία Indie-punk-c86-noisy-pop μπάντα που σχηματίστηκε το 1992, στην Αθήνα. Είναι οι άνθρωποι πίσω από το  Old Bad Habits label και θα παρουσιάσουν ένα σετ από νέα και παλιά τραγούδια τους με σκοπό να σας ταρακουνήσουν για τα καλά.

“Jonny Kinkaid and the Imaginary Nowhere Band”, είναι το προσωπικό  lo-fi-fuzzy-punk folk-Indie pop project του μουσικού, φωτογράφου καιi συγγραφέα Jon Kent, κιθαρίστα επί σειρά ετών συγκροτημάτων όπως the Groove Farm, Beatnik Filmstars και τώρα των Arrest! Charlie Tipper. Θα παρουσιάσει ένα σετ από τραγούδια, το οποίο μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει τα τραγούδια του επερχόμενου single του στο OBHL, τραγούδια των Arrest! Charlie Tipper και δικά του.

Οι “Jimmy Knows” είναι η νέα ελπίδα της ελληνικής Indie Pop. Η πρώτη τους κυκλοφορία θα είναι ένα 7” single στο label μας, το οποίο θα περιλαμβάνει δύο τραγούδια πραγματικούς δυναμίτες.  

ΠΕΜΠΤΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Tiki Bar

Φαλήρου 15, Κουκάκι (δίπλα στο μετρό Ακρόπολη)

πόρτες: 20.30

εισιτήρια: 3 ευρώ

{youtube}ykdR7ZhgRRA{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured