Cardi B και Migos συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2017, για το "MotorSport" από το άλμπουμ των δεύτερων Culture II, τραγούδι στο οποίο συμμετείχε και η Nicki Minaj και τους χάρισε top-10 επιτυχία στις Η.Π.Α. (#6), καθώς κι ένα #49 στα βρετανικά charts.

Πρόκειται σαφώς για 2 από τα πιο hot και συζητημένα ονόματα στο σημερινό χιπ χοπ mainstream, οπότε δεν είναι ν' απορεί κανείς που επιδιώκουν τέτοιες συνεργασίες -οι οποίες είναι και εύκολες, από τη στιγμή που η Cardi B είναι σχεδόν αρραβωνιασμένη πια με τον Offset των Migos.

Ενόψει λοιπόν του πολυαναμενόμενου ντεμπούτο της Invasion Of Privacy, το οποίο κυκλοφορεί αύριο Μεγάλη Παρασκευή 6 Απριλίου από την Atlantic, η Cardi B δίνει στη δημοσιότητα ένα ακόμα καινούριο τραγούδι-συνεργασία με τους Migos, ονόματι "Drip". Μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Οι επόμενες μέρες αναμένονται πυρετώδεις για την Cardi B, αφού το Σάββατο 7 Απριλίου θα είναι η μουσική καλεσμένη στο περίφημο τηλεοπτικό σόου Saturday Night Live, ενώ τη Δευτέρα 9 Απριλίου θα γράψει ιστορία ως η πρώτη συν-οικοδεσπότης του Jimmy Fallon σε ένα άλλο ορόσημο της αμερικάνικης τηλεόρασης, το Tonight Show.

Στοχεύει πολύ ψηλά η Cardi B. Πολλά ωστόσο θα εξαρτηθούν τελικά και από το πόσο ποιοτικός δίσκος θα αποδειχθεί το Invasion Of Privacy.

{youtube}H4Hb6HcCm_E{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured