Για το φετινό Πάσχα των Καθολικών και Προτεσταντών, που ως συνήθως πέφτει 1 εβδομάδα πριν το δικό μας, το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο NBC έστησε μια νέα, live παραγωγή του γνωστού και δημοφιλέστατου μιούζικαλ Jesus Christ Superstar, που έφτιαξε ο Andrew Lloyd Webber σε λιμπρέτο Tim Rice πίσω στο 1971.

Το Jesus Christ Superstar έγραψε ιστορία, ως ένα από τα πρώτα μιούζικαλ που υιοθέτησε στοιχεία από το rock της εποχής. Αυτό δημιούργησε μια παράδοση με τα χρόνια, καθώς διάφοροι rockers καλούνταν στις κατά καιρούς παραστάσεις, για να ενσαρκώσουν διάφορους ρόλους -ο Ian Gilllan, για παράδειγμα, έχει παίξει τον Ιησού.

Φέτος, στην παράσταση του David Leveaux, τον Ιησού ανέλαβε να παίξει ο John Legend, ενώ την απαιτούμενη rock παρουσία κάλυψε ο Alice Cooper, που πήρε τον ρόλο του βασιλιά Ηρώδη. Ο ρόλος είναι μικρός, καθώς το λιμπρέτο έχει μόλις 1 τραγούδι για εκείνον, το "King Herod's Song (Try It And See), με το οποίο και ειρωνεύεται τους ισχυρισμούς του Ιησού ότι είναι γιος του Θεού.

Παρά ταύτα, ο Alice Cooper χάλασε κόσμο με την performance του, που ήδη έχει γίνει viral, προξενώντας ενθουσιασμό όχι μόνο στους fans του ανά την υφήλιο, μα και σε κόσμο που δεν τον παρακολουθεί και ιδιαίτερα. Μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

{youtube}JVapiOu7Hkc{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured